Mediatheek Moller online beschikbaar

Sfeerafbeelding Fontys

Mediatheek Moller is per dinsdag 17 maart 2020 gesloten. Dit houdt verband met de maatregelen, die het kabinet heeft genomen met betrekking tot het Coronavirus en met de afspraken die gemaakt zijn binnen Fontys. We zitten echter online voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Geleende materialen
Iedereen die nog materialen thuis heeft hoeft zich geen zorgen te maken, want uitleentermijnen zijn verlengd en boetes worden in de sluitingsperiode kwijtgescholden.  Dit geldt voor zowel boeken en spellen als voor Audiovisuele Middelen. Momenteel is het niet mogelijk materialen terug te brengen.

We hebben de reserveermogelijkheid tijdelijk uitgezet, omdat het niet mogelijk is om boeken op te halen. Ook via IBL (externe aanvraag) kun je geen boeken aanvragen. Het aanvragen van online artikelen is wel mogelijk via de Literatuurhelpdesk.

Literatuurhelpdesk
Mocht je vragen of hulp nodig hebben over wetenschappelijke informatie, auteursrecht, APA e.d. Mail ons dan via:  Literatuurhelpdeskmoller@fontys.nl 
Databanken kan je zelf ook raadplegen via de opleidingspagina’s van deze site.

Algemene vragen
Mocht je vragen hebben over lenen, verlengen van materialen en boetes ed. Mail ons dan via: Mediatheek-Tilburg-Moller@fontys.nl  
Korte algemene vragen: WhatsApp: 0641077183