Hulp op maat

Sfeerafbeelding Fontys

Een leeg trainingslokaal... maar dat wil niet zeggen dat we jullie niet kunnen ondersteunen bij het online onderwijs. Recent is de pagina Welke tools kun je gebruiken? online gekomen. Daar staan veel bruikbare tools die jij als docent bij Fontys zo kunt inzetten. Maar we kunnen ons voorstellen dat je daarbij nog wat hulp en advies kunt gebruiken. En ook onze Informatie- en AV-specialisten staan vanzelfsprekend klaar om je verder te helpen.

Dus: Zoek je een nieuwe impuls voor je online lessen? Heb je hulp nodig op het gebied van informatievaardigheden of AV. Wij kunnen je verder helpen. Hieronder bieden we je diverse opties: van het stellen van je hulpvraag per mail, tot het volgen van een webinar en het boeken van een half uur online met een van onze specialisten.

Informatievaardigheden: webinars

Lopen jouw studenten vast in hun literatuuronderzoek? Jij kunt ze simpel op weg helpen na het volgen van de webinar 'Hoe help je jouw studenten zoeken?'
Of wil jij je studenten goed kunnen begeleiden en APA zelf correct toepassen? Volg dan de webinar De APA-richtlijnen uitgelegd.
De webinars starten bij voldoende belangstelling, je kunt deze doorgeven onder de knop Ga naar webinars.
Je kunt natuurlijk altijd al een vraag stellen aan de literatuurhelpdesk.

Sfeerafbeelding Fontys

Hulp op maat bij Onderwijstools

Wil jij je online les interactiever maken met behulp van digitale tools?
Wij maken je graag wegwijs in tools als Nearpod, Mentimeter, Canva, Kahoot, e.d.
Stuur een mail via onderstaande link.Geef al kort even aan waar je interesse ligt of wat je probleem is dan zorgen wij voor de juiste adviseur om je verder te helpen.
Kijk voor inspiratie ook al eens op onze pagina Online onderwijstools.

Sfeerafbeelding Fontys

Audiovisuele ondersteuning nodig?

Worstel je nog met MyMediasite? Gaat het maken van een screencast nog niet vlekkeloos? Heb je een filmpje gemaakt en loop je vast bij het bewerken? Wil je beter thuis raken in MS Stream? Onze AV-specialisten kunnen je hiermee helpen. Leg je probleem via mail voor en zij nemen contact met je op.
Kijk voor inspiratie ook eens op onze pagina Flippping the classroom.

Sfeerafbeelding Fontys