Veelgestelde vragen

Tijdens de Coronasluiting van Mediatheek Moller krijgen we terugkerende vragen binnen. Het leek ons handig deze voor je te bundelen.

I.v.m. de lockdown kunnen er afwijkende antwoorden staan vermeld. Kijk voor actuele stand van zaken bij ons nieuws.
Link
nieuws naar: dienstverlening tijdens lockdown.

Je kunt boeken lenen tijdens de aangepaste openingstijden. Lees hier wat momenteel mogelijk is.
Daarnaast  kun je zelf kijken op het e-bookportaal (digitale collectie) waar je een groot aantal titels vindt.
Ja,tijdens de huidige beperkte openingstijden van de mediatheek maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 14.00 uur. De uitleentermijnen zijn automatisch verlengd tot eind september, tot die tijd hoef je je dus geen zorgen te maken over boetes.

Alleen afstudeerders of studenten die gestopt zijn met de opleiding kunnen boeken per post gratis inleveren. Alle andere studenten kunnen de boeken inleveren bij de balie tijdens de aangepaste openingstijden: maandag t/m vrijdag 10.00-14.00 uur. De afstudeerders en degenen die gestopt zijn kunnen inleveren via:

Mediatheek Tilburg– Materialen inleveren

Antwoordnummer 454

5000 VB Tilburg

Of naar:

Mediatheek Eindhoven– Materialen inleveren

Antwoordnummer 10069

5600 VB Eindhoven

Ja, dat is mogelijk. Omdat de Fontys-mediatheken werken met verschillende openings- en verwerkingstijden kan het langer duren dan je gewend bent, voordat je het gereserveerde of aangevraagde boek in je bezit hebt.

Het is weer mogelijk fysieke boeken aan te vragen. Dit kan wellicht wat langer duren dan je gewend bent, omdat de Fontys-mediatheken verschillende openings- en verwerkingstijden hebben.

Daarnaast is het ook nog steeds mogelijk artikelen aan te vragen die niet in de collectie voorkomen. De kosten hiervoor bedragen 6,50 per artikel.

Kijk op Hulp op maat en/of neem contact op met mediatheekmollerworkshops@fontys.nl