Onderwijs

Het spreekt voor zich dat de betrokkenen binnen dit project alle mogelijkheden inzetten die Fontys Paramedische Hogeschool te bieden heeft op het gebied van hoger onderwijs. En dat we het onderwijs koppelen aan de verschillende partners die betrokken zijn bij dit SIA Raak-project.

Multidisciplinaire samenwerking

De studenten die participeren in het klompvoetproject studeren aan verschillende opleidingen en werken daardoor multidisciplinair samen aan deelonderzoeken binnen het project. Het gaat hierbij met name om studenten uit de profileringsfase Technologie in de zorg, die studeren aan de opleidingen:

   • MBRT (Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken)
   • Fysiotherapie
   • Mens en Techniek - Differentiatie Orthopedische Technologie
   • Podotherapie

  Participatie universitaire studies

  Via studentenprojecten worden andere partners betrokken bij dit project, zoals de Universiteit van Maastricht. Daarnaast krijgen ook studenten Geneeskunde en Bewegingswetenschappen via de orthopedie van het Catharina Ziekenhuis Eindhoven en Máxima Medisch Centrum de mogelijkheid om hun wetenschappelijke (afstudeerstage) te lopen binnen dit project.

  Ervaringen van studenten

  Wat vinden studenten die participeren in dit project van het onderzoek? Wat zijn hun bevindingen en onderzoeksresultaten?

  lees meer over de ervaringen van studenten