Lectoraat Big Data

Big Data Lab

Binnen ons onderzoek en onderwijs neemt het Big Data Lab een belangrijke plaats in. Het Big Data lab is een ontmoetingsplek voor data-gedreven service-innovatie. In multidisciplinaire projecten brengen we kennis bijeen over big data, over ICT en over specifieke domeinen. |
Het Big Data Lab biedt op die manier een praktijkgerichte leeromgeving voor studenten, docenten en professionals uit de beroepspraktijk. Het lab is ook beschikbaar voor bedrijven en organisaties in de regio en voor het doen van onderzoek en het uitvoeren van hoogwaardige experimenten met grote datasets.

Samen werken aan innovatie

Het praktijkgericht onderzoek bij Fontys levert een bijdrage aan innovatieve kennis bij onze studenten, het werkveld en onze partners in de regio. Het expertisecentrum Big Data is een onderdeel van Fontys Hogeshool ICT.

ASQ Fontys - 16 mei 2017

Maak kennis met Fontys als partner in innovatie. Ondernemers worden uitgenodigd om vraagstukken uit de eigen praktijk te bespreken met deskundigen van Fontys en met collega-ondernemers. Zij kunnen terecht met vragen over innovatie én met vragen over de gevolgen hiervan voor hun business model, service van de equipment en implicaties voor medewerkers.

Bij ASQ Fontys krijg je antwoord op All Sorts of Questions. Ook over big data!
Kom tijdens de Dutch Technology Week naar ASQ Fontys 2017, het B2B-evenement voor ondernemers die een boost willen geven aan hun innovatiekracht.

Locatie: Klokgebouw, Eindhoven

Big Data - 15 juni 2017

Big Data Insight is de ontmoetingsplaats van het expertisecentrum Big Data van de Fontys Hogeschool ICT. In deze serie bijeenkomsten organiseren we een interactief programma waarin professionals inzicht geven in uitgevoerde Big Data projecten.

Big Data Insight geeft zo de gelegenheid om elkaar te ontmoeten, vragen te stellen, in discussie te gaan en uiteraard ook meer te leren over Big Data @ Fontys.

Locatie: Natlab, Kastanjelaan 500, Eindhoven

Kenniskring

Sfeerafbeelding Fontys