Leergemeenschap Langer Veilig Thuis

Als je ervoor kiest om jouw project te verbinden aan het project Langer Veilig Thuis (LVT) word je uitgenodigd om lid te worden van een leergemeenschap. Deze leergemeenschap heeft een open vorm, waarbij iedereen mag participeren die wat wil brengen en halen. Vaak komt dit neer op deelname van studenten die afstuderen in het kader van Langer Veilig Thuis en docenten die hierin een rol spelen. Naast studenten Verpleegkunde kunnen dat ook studenten van andere opleidingen zijn.

De invulling van de leerbijeenkomsten bepalen we samen. Ieder lid neemt actief deel door (eigen werk) te presenteren, feedback te geven aan anderen of deel te nemen aan workshops. De bijeenkomsten worden georganiseerd en gefaciliteerd door de project- en onderzoeksleider. Met doelgericht, actief leren willen we veranderingen in de praktijk realiseren.

Naast de bijeenkomsten voor studenten vindt er ieder half jaar een groot event plaats waarin de resultaten van studentenprojecten worden gedeeld met professionals uit de praktijk.

Sfeerafbeelding Fontys