Op studiedate met CO-IEMES student Iulia van de Graaf

Hi toekomstige studenten! Ik ben Iulia van de Graaf, 18 jaar oud en ik zit op dit moment in het tweede jaar van de opleiding Communicatie - International Event, Music & Entertainment Studies. Voordat ik aan deze studie begon, heb ik mijn diploma op de HAVO behaald. Op dit moment ben ik erg gericht op de Communicatie & Marketing afdeling binnen media/mode merken.
Naast dat ik enorm druk ben met studeren, geniet ik ook van mijn studenten leven (zover dat nu kan). Het liefst ben ik elk weekend in de stad te vinden en borrel ik graag wat met vrienden en vriendinnen.
Communicatie - IEMES bied je de mogelijkheid om jezelf helemaal te ontplooien. Ik wil graag mijn ervaringen over de opleiding met jullie delen.

Online Meeloopdag

25 januari 2021