Fontys in Den Bosch

Sfeerafbeelding Fontys

Studeren temidden van het rijke Brabantse leven

Den Bosch is een veelzijdige stad die heel centraal in Nederland ligt. Het heeft een oud historisch centrum en ligt in een mooie groene omgeving. Met een boottocht over de stadrivier de Binnendieze kun je met eigen ogen zien hoe mooi de omgeving en de stad zijn. Den Bosch staat bekend om haar gemoedelijke sfeer, de vele leuke winkelstraatjes, terrasjes en kroegen. Je vindt er talloze restaurants en eetcafé’s. Daarnaast valt er van alles te beleven op het gebied van theater en evenementen. Het is goed toeven in deze Bourgondische stad. Dan moet je naast dit alles ook nog je aandacht bij je studie zien te houden!

Locatie

Frans Fransenstraat 15, 's-Hertogenbosch

Locatiekaart op adres: Frans Fransenstraat 15, 's-Hertogenbosch

Locatie

Hervenplein 2, 's-Hertogenbosch

Locatiekaart op adres: Hervenplein 2, 's-Hertogenbosch
  • Op kamers in Den Bosch
    Sfeerafbeelding Fontys

    Eindelijk is het zover, je studentenleven gaat beginnen. Je hebt een opleiding gekozen en je wil graag op kamers. Om een kamer te vinden kun je je netwerk van vrienden en familie inschakelen, een advertentie plaatsen op Facebook, of de kameraanbiedingen in de krant aanbieden. Er zijn ook verschillende sites die handig zijn bij je zoektocht naar een kamer.

    Laat je goed informeren over de voorwaarden die deze organisaties stellen ten aanzien van borg, opmaken van contracten en andere bijkomende kosten.

    In Den Bosch kun je het best woonruimte vinden via een makelaar of een advertentie in het Brabants Dagblad. Slim is ook om je in te schrijven bij WoonService Den Bosch. De wachttijd voor een kamer is gemiddeld een half jaar tot negen maanden.