Fontys in Sittard

Sfeerafbeelding Fontys

Studeren in een stad met historie, rust en gezelligheid

Studeren in Sittard is studeren in één van de oudere steden van Nederland. De stad is rijk aan monumenten en musea. Monumentale panden en vakwerkwoningen sieren het stadsbeeld. De vele cafeetjes en terrasjes in het centrum en op de historische markt staan garant voor een gezellig uitgaansleven. Wil je na een dag hard studeren juist de rust opzoeken dan kun je die prima vinden in de recreatie- en natuurgebieden die in Sittard te vinden zijn. Nog een voordeel: vrijwel alle lerarenopleidingen in Sittard hebben in de nieuwe uitgave van de Keuzegids een eerste plaats in hun categorie behaald. Ze behoren tot de beste van het land.

Locatie

Mgr. Claessensstraat 4, Sittard

Locatiekaart op adres: Mgr. Claessensstraat 4, Sittard
  • Op kamers in Sittard
    Sfeerafbeelding Fontys

    Eindelijk is het zover, je studentenleven gaat beginnen. Je hebt een opleiding gekozen en je wil graag op kamers. Om een kamer te vinden kun je je netwerk van vrienden en familie inschakelen, een advertentie plaatsen op Facebook, of de kameraanbiedingen in de krant aanbieden. Er zijn ook verschillende sites die handig zijn bij je zoektocht naar een kamer.

    Laat je goed informeren over de voorwaarden die deze organisaties stellen ten aanzien van borg, opmaken van contracten en andere bijkomende kosten.

    In Sittard kom je redelijk makkelijk aan een kamer. Er heerst geen kamernood en de huurprijzen zijn ook niet absurd hoog. Je doet er goed aan een bezoekje te brengen aan Woonpunt studentenhuisvesting.