Fontys in Utrecht

Studeren in een stad die nooit verveelt

Met ruim 65.000 studenten en vele studentenverenigingen is Utrecht een echte studentenstad. Utrecht staat bekend om zijn historische binnenstad, de Domtoren en grachten. Met haar gezellige terrassen, vele restaurants, leuke straatjes met trendy of bijzondere winkeltjes en de vele festivals, bruist Utrecht van het leven. Je zult je als student niet snel vervelen. Utrecht ligt in het Groene Hart. Een heerlijk gebied om eens lekker uit te waaien na een dagje hard studeren. Huur bijvoorbeeld eens een bootje met een stel vrienden om een dagje te varen op één van de vaarroutes. Het studentenleven is goed in Utrecht!

Locatie

Nieuwegracht 65, Utrecht

Locatiekaart op adres: Nieuwegracht 65, Utrecht

Locatie

Koningsbergerstraat 9, Utrecht

Locatiekaart op adres: Koningsbergerstraat 9, Utrecht
  • Op kamers in Utrecht
    Sfeerafbeelding Fontys

    Eindelijk is het zover, je studentenleven gaat beginnen. Je hebt een opleiding gekozen en je wil graag op kamers. Om een kamer te vinden kun je je netwerk van vrienden en familie inschakelen, een advertentie plaatsen op Facebook, of de kameraanbiedingen in de krant aanbieden. Er zijn ook verschillende sites die handig zijn bij je zoektocht naar een kamer.

    Laat je goed informeren over de voorwaarden die deze organisaties stellen ten aanzien van borg, opmaken van contracten en andere bijkomende kosten.