Fontys in Venlo

Sfeerafbeelding Fontys

Studeren in ut stedje van lol en plezeer

Studeren in Venlo betekent studeren in het middelpunt van een bloeiende en ‘duurzame’ regio. Zo is de regio Venlo het wereldwijde expertisecentrum van cradle-to-cradle. Venlo is daarnaast een stad vol ondernemers, van wie velen hun succes danken aan zeer innovatieve ideeën. En Venlo is ‘“ut stedje van lol en plezeer’”. Een stad die het hele jaar door bruist vanwege de feesten en festivals. Laat je inspireren door alle mogelijkheden die Venlo je te bieden heeft.

Locatie

Tegelseweg 255, Venlo

Locatiekaart op adres: Tegelseweg 255, Venlo
 • Op kamers in Venlo
  Sfeerafbeelding Fontys

  Eindelijk is het zover, je studentenleven gaat beginnen. Je hebt een opleiding gekozen en je wil graag op kamers. Om een kamer te vinden kun je je netwerk van vrienden en familie inschakelen, een advertentie plaatsen op Facebook, of de kameraanbiedingen in de krant aanbieden. Er zijn ook verschillende sites die handig zijn bij je zoektocht naar een kamer.

  Laat je goed informeren over de voorwaarden die deze organisaties stellen ten aanzien van borg, opmaken van contracten en andere bijkomende kosten.

  Als je in Venlo gaat studeren moet je beslist eens kijken op Venloverwelkomt.nl
  Op deze site vind je uitgebreide informatie over allerlei onderwerpen die voor een student interessant, handig of gewoon leuk zijn. Informatie over wonen, Introfestival Venlo, (bij)banen en nog veel meer ....