Meelopen

Omdat je bijna de helft van je opleidingstijd leert en werkt op een basisschool, onze opleidingsschool, organiseren we ook hier meeloopdagen. Hier word je welkom geheten door collega's op deze school, een basisschool waarmee we als opleiding nauw samenwerken. Samen met een aantal van onze studenten die daar al stagelopen, zullen zij je een beeld te geven van wat er op een basisschool zoal aan de orde komt en wat jij straks kunt verwachten. Meeloopdagen op de basisscholen zijn altijd op een donderdag! Onze studenten zijn op deze dag altijd aanwezig om je te begeleiden zijn. 
Sfeerafbeelding Fontys

Wil je deelnemen aan een meeloopdag op een basisschool (en gezien de positieve reacties van studenten die je hierin voor gingen, raden wij je dit zeker aan!) dan kun je je hiervoor aanmelden. Stuur een mailtje naar dnpinfo@denieuwstepabo.nl met daarin:

- je naam
- telefoonnummer
- woonplaats
- enkele data van donderdagen waarop jij beschikbaar bent.

Wij zullen dan contact met je opnemen om datum en school met je af te spreken. Deze meeloopdagen op een basisschool vinden plaats op een donderdag aangezien onze studenten deze dag standaard op hun stageschool aanwezig zijn.