Werk samen met ons, werk samen met onze studenten

Fontys Academy for Creative Industries (Fontys ACI) leidt eigenzinnige professionals op voor de creatieve industrie. Onze studenten en docenten gaan graag een samenwerkingsvorm aan met uw bedrijf of (overheids-) organisatie. Van het eerste tot het laatste studiejaar zijn de mogelijkheden:

  • Stages (meewerkstage en onderzoekstage)
  • Projecten, opdrachten, challenges/vraagstukken, werk
  • (Gast)colleges, lezingen
  • Trendtours
  • Bedrijfsbezoeken

Onze opleidingen in het kort

Communicatie -  International Event, Music Entertainment Studies (CO IEMES)

Deze studenten krijgen een opleiding tot communicatiemanager of conceptontwerper in de event-, music- en entertainmentbranche. Tijdens de opleiding leren de studenten op een creatieve manier formats te ontwikkelen voor festivals, de muziekindustries, televisie, games, radio, pretparken en theater. Lees meer.

Commerciële Economie - Internatonal Event, Music Entertainment Studies (CE IEMES).

Studenten krijgen een opleiding tot commercieel econoom in de creatieve industrie. Binnen de event-, music- en entertainmentbranche leren de studenten producten en diensten op een creatieve, vernieuwende en winstgevende manier in de markt te zetten voor bijvoorbeeld festivals, radio en televisie, games, pretparken en theaters. Lees verder.

Commerciële Economie - Digital Business Concepts (CE DBC) (NL)

Deze studenten bedenken commerciële digitale concepten die de verbinding leggen tussen de offline en online wereld. Verder lezen.

Marketing Management - Digital Business Concepts (MM DBC) (English programme). Read more.

Trend Research & Concept Creation in Lifestyle (TCL) (NL).

Studenten van deze opleidingen zijn in staat om gedegen trendonderzoek te doen. De kennis daarover combineren ze met het bedenken van creatieve en haalbare concepten. Lees meer.

TCL (English programme). Read more.