Fontys Academy for Creative Industries

Fontys Academy for Creative Industries

Jij weet wat je wilt en je volgt je gevoel. Gelukkig vind je dat soort mensen ook bij Fontys Academy for Creative Industries: mensen met een passie. Ze herkennen je. Dat je een keuze durft te maken voor een school die eigenlijk een beetje op jou lijkt..

Een school die uitdaagt, die het avontuur zoekt, die net even iets anders doet dan anderen, die wil reizen, die van muziek houdt, van mode, van evenementen, van lifestyle, van de digitale wereld en die weet dat die wereld groter is dan de plek waar je vandaan komt. Een school die creatief is en met die creativiteit iets wil doen. Dingen bedenken, dingen vormgeven, dingen verzinnen, dingen ontwerpen maar altijd wel op zo’n manier dat je er iets mee kunt doen. Dat anderen er wat aan hebben. Dat de wereld er een stukje beter van wordt.

Is dat een school? Kan een school er zo uitzien? Is dat echt een school? Nee, dat ben jij en jij bent die school. Het is jouw school en die school is veel groter dan het klaslokaal want ‘The World Is Our Classroom'!

Het laatste nieuws en verhalen van studenten vind je op Fontysaci.nl.