Bram Bens

Bram Bens
Studie: Werktuigbouwkunde
Onderneming: Brabetech BV

In maart 2019 heeft Bram de engineeringsafdeling van zijn voormalig baas, voor wie hij 5 jaar lang heeft gewerkt, overgenomen en is hij verder gegaan onder een nieuwe naam: Brabetech BV. Met zijn engineeringskantoor focust Bram zich op de hernieuwbare energie en biomassa industrie waarin hij de afgelopen jaren veel ervaring heeft opgedaan.

Engineering

‘Uw technisch vraagstuk verdient persoonlijke aandacht en een goed doordacht plan’. Op deze manier gaat Brabetech voor zijn klanten aan de slag met de realisatie van een hoogwaardige totaaloplossing. Of het nu gaat om de ontwikkeling van een nieuwe installatie, productmodificatie of optimalisatie van een proces.

3D tekenpakket SolidWorks

Brabetech ontwerpt, realiseert en implementeert zowel nieuwe als bestaande machines en installaties. Dit doen ze door gebruik te maken van het 3D-tekenpakket SolidWorks.

Een eindproduct dat écht meerwaarde biedt

Dankzij heldere afspraken, een duidelijke planning en korte lijnen, is Bram met zijn team in staat om snel te schakelen. Door daarnaast samen te werken met de juiste partijen, verwerkt Brabetech de vraagstukken van klanten in korte tijd tot een innovatief eindproduct dat écht meerwaarde biedt.

Door de mogelijkheid om toe te kunnen treden tot de Studentondernemersregeling van het Centrum voor Ondernemerschap, zag Bram de unieke mogelijkheid om af te studeren binnen zijn eigen bedrijf. In september zal Bram starten met zijn scriptieonderzoek, waardoor hij zijn bedrijf door kan laten draaien en tegelijkertijd zijn studie Werktuigbouwkunde kan afronden.