Jasper Voorn

Jasper Voorn
Studie: ICT & Media Design
Onderneming: Web Wings

Een website is een must have voor elke onderneming. De meeste ondernemers zien het als een doel om hun onderneming mee op te kunnen starten, echter wordt er nadat deze online staat nog maar zelden naar omgekeken. Bij Web Wings zien ze een website meer als een middel. Een middel om je bedrijf ook online goed op de kaart te zetten en meer potentiële klanten te bereiken. Bij Web Wings staat het rendement voor de klant centraal, zowel bij het maken van websites als bij de verschillende soorten online marketing campagnes die zij uitvoeren op het gebied van zoekmachineoptimalisatie en sociale media marketing.

Studentondernemer Jasper Voorn is, samen met zijn compagnon Roy van Oeteren, eigenaar van Web Wings. Beide leerden al snel tijdens hun opleiding ICT & Media Design aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven dat websites bouwen geen hogere wiskunde is. Al tijdens het tweede jaar van hun studie begonnen beide los van elkaar websites te maken voor vrienden, familie en kennissen. Dit resulteerde vervolgens voor Roy in de opstart van zijn eigen bedrijf Vano ICT, waar hij ICT hulp aan huis combineerde met het maken van goed vindbare websites. Enige tijd later startte Jasper zijn eigen bedrijf Voorn Media waar hij logo en huisstijl design combineerde met webdesign. Door het regelmatige contact met klasgenoten en vrienden begonnen privé en zaken zich steeds meer te mengen, met als eindresultaat de oprichting van de VOF Web Wings, waar beide hun expertises hebben samengevoegd.

In 2018 zijn beide studenten full-time gaan werken in hun bedrijf. Kort hierna is de kernactiviteit van Web Wings van het maken van websites verschoven naar de online marketing voor bedrijven met als belangrijkste middel zoekmachine optimalisatie (SEO).

Waar voor 2019 alle werkzaamheden nog uitgevoerd werden vanuit school, de bieb of thuis, heeft Web Wings sinds januari 2019 een eigen kantoorruimte in Geleen. Deze stap beschrijven de oprichters als het keerpunt van hobbyisten naar een volwaardig bedrijf. Al snel werd de ruimte gevuld met vast personeel, freelancers, parttimers en stagiairs.

Anno 2020 bestaat het team van Web Wings uit 11 jonge professionals, met als missie hun klanten meer omzet te genereren middels marketing strategieën met een hoog rendement.

Met ons vlieg je de concurrentie voorbij!