Kevin Baggen

Kevin Baggen
Studie:
Vastgoed & Makelaardij
Onderneming: Escape Room Kerkrade

Ontsnappen uit de eeuwenoude Abdij Rolduc, dat is wat Kevin Baggen aanbiedt voor groepen van 3 tot 25 personen per uur in Kerkrade. In maart 2016 heeft hij zijn testperiode afgesloten en heeft hij de eerste Escape Room in Parkstad gestart.
Op dat moment heeft Kevin zijn hobby omgezet naar de officiële onderneming Escape Room Kerkrade VOF samen met zijn jongere broer, Ian Baggen. Op de zolders van de Abdij hebben ze momenteel een tweetal kamers ingericht, waar gasten door het oplossen van raadsels en puzzels hun weg naar buiten moeten vinden. Daarbij staan goed zoeken en communiceren centraal.

Naast de unieke en meer dan 900 jaar oude locatie, kenmerkt Escape Room Kerkrade zich door ieder jaar zijn kamers te vernieuwen, zodat gasten nog een keer terug kunnen komen. Daarnaast bestaat er een nauwe band met de Abdij, waar diverse arrangementen genuttigd kunnen worden voor bijvoorbeeld een lunch of diner. Ook met het Brouwgilde Abdij Rolduc Anno 2013 wordt samengewerkt, om zo de abdijbeleving een passend einde te geven.

Voor de komende jaren staat er vooral groei op het programma (van 2 naar 4 kamers) en gaan ze op zoek naar mogelijkheden om tot nieuwe markten toe te treden. Daarnaast zal er in 2018 worden gewerkt aan de marketingcommunicatie, het opvijzelen van de kennis over arbeidsrecht en het aantrekken van meer personeel. Het Fontys CvO biedt hierbij een helpende hand.