Marc van Gool

Marc van Gool
Studie: ICT & Software Engineering
Onderneming: HEABB

No risk, no fun

Van jongs af aan had Marc al de behoefte om “iets” voor zichzelf én anderen te creëren. Zoekende naar wat dat ‘iets’ nu precies inhoudt, is hij begonnen op het MBO. Daar heeft hij verschillende technische opleidingen gedaan. Na het behalen van zijn diploma’s is hij in loondienst getreden. Marc liep daar tegen verschillende processen en denkwijzen aan, waarvan hij dacht dat het op een andere manier beter zou kunnen. Sneller, efficiënter of goedkoper!

Via de 21+ test is Marc bij de Fontys aangenomen. Hier studeert hij ICT & Software Engineering. De mogelijkheden die ICT met zich meebrengt, hebben zijn drang naar ondernemen doen groeien.

In het 3e studiejaar heeft Marc de knoop doorgehakt. Samen met Coen van Campenhout, Tom Heeren en Matthijs Pouw heeft hij HEABB opgestart. HEABB bestaat nu iets meer dan een jaar en is aan het uitgroeien tot een full service digital agency. De mannen staan dagelijks klaar om klanten te helpen met het realiseren van hun digitale ambities.

Ondanks tegenslagen wordt er nog steeds met plezier gewerkt. Inmiddels is Marc bezig met uitbreiden van het team en op zoek naar een andere bedrijfsruimte.

 Meer weten over Marc, zijn team en de gerealiseerde digitale ambities? Ga dan naar www.heabb.nl