Remy van den Hurk

Remy van den Hurk
Studie:
CO-IEMES
Onderneming: Remy Designs

Na het behalen van zijn MBO diploma is Remy van den Hurk begonnen met zijn eigen bedrijf: REMYDESIGNS. Deze keuze kwam niet uit de lucht vallen. Hij was namelijk al een tijd bezig met dingen ontwerpen, animeren, monteren en fotograferen. Dit allemaal nog onder het motto “een leuke hobby”. Al snel begreep hij dat er meer te halen viel, in de vorm van een eigen onderneming.

REMYDESIGNS is begonnen als een all-round designbureau, van grafisch tot animatie en alles wat daar tussen zit. Drie jaar later is er gekozen om de diensten wat specifieker te maken, alleen nog maar fotografie en video. Remy zag namelijk dat er vraag was naar video/foto producties op een laagdrempelige manier. Geen groot productiehuis waar zes man komt opdagen voor een simpel interview, maar waar een persoonlijke aanpak de voorkeur heeft. Daarnaast is dezelfde kwaliteit makkelijk te evenaren op een kleinschalige manier en dat bewijst REMYDESIGNS nu al zo’n vijf jaar.

Het bedrijf van Remy richt zich zowel op de zakelijke als consumenten markt. Denk aan bedrijfsvideo’s, promotievideo’s, registraties, aftermovies en bruiloften. Dit wordt allemaal vastgelegd op de unieke stijl die REMYDESIGNS kent; minimalistisch, persoonlijk en bekwaam.

Remy wil graag doorgroeien naar creative agency waarbij de klant wordt geholpen met het probleem van begin tot eind. Dit kan zijn in de vorm van een nieuwe campagne, een heldere bedrijfsvideo waar een verhaal wordt verteld of een interview met diepgang. Momenteel merkt Remy dat hij een onderdeel is van het geheel, vaak is het concept of idee al daar en wordt REMYDESIGNS ingevlogen om het vast te leggen. Daar moet verandering in komen.

Momenteel zit Remy in het vierde jaar van zijn studie; Communicatie - International Event Music & Entertainment Studies in Tilburg. Zijn afstudeertraject zal binnen zijn eigen bedrijf zijn, met als onderzoek de herpositionering van REMYDESIGNS naar een volwaardig agency. Waarbij de persoonlijke aanpak nog altijd de boventoon voert.