Rima Baronian

Rima Baronian
Studie:
ACI Lifestyle
Onderneming: Joe's Bows

Joe's Bows is opgericht door Rima Baronian en partner Joey von Grumbkow op 1 november 2016.

Joe’s Bows is een jong bedrijf dat de wereld een beetje mooier wil maken met hoogwaardige, handgemaakte Bow Ties, ook bekend als vlinderdassen. Rima en Joey selecteren zelf de stoffen voor de collecties en focussen zich op het verbeteren van de bestaande klassieke vlinderdassen. De vlinderdassen worden op een nieuwe manier gestrikt waardoor het omdoen van de vlinderdas makkelijker is geworden.

Naast de hoge kwaliteit hebben zij het voor elkaar gekregen om een -low waste- product neer te zetten: alle reststoffen worden verwerkt in kussentjes. Deze kussentjes worden samen met de vlinderdassen geplaatst in speciaal door hen ontwikkelde houten doosjes. Door de Joe's Bow hierin te bewaren blijft hij gegarandeerd langer mooi!

Naast de wisselende collecties is er ook de mogelijkheid om zelf een vlinderdas voor speciale momenten te laten ontwerpen.

De producten van Joe’s Bow zijn in diverse winkels te vinden, onder andere in de museumwinkel van het Mondriaanhuis te Amersfoort. Voor een overzicht van alle verkooppunten klik hier.

Update: Inmiddels heeft Rima de keuze gemaakt om uit het bedrijf te stappen en een nieuwe uitdaging aan te gaan. Rima werkt nu als opleidingsadviseur in de zorg en welzijn, daar zorgt zij met behulp van educatie voor een betere kwaliteit van leven voor dementerenden en somatische ouderen.
Óók helpt Rima momenteel 3 ondernemers met het opzetten van een eigen brand als concept ontwikkelaar.