Romy van de Borne

Romy van de Borne
Studie:
Sportkunde
Onderneming:
Equestrian Working Club

Al ruim 15 jaar is Romy actief als ruiter in de paardensport. Als ruiter heeft zij ervaren dat het enorm lastig is om een geschikte instructeur te vinden, die bij de gewenste eisen aansluit. Paardrijden is een individuele sport, waarbij iedere ruiter eigen eisen en wensen heeft voor een geschikte instructeur.

Voor ruiters is het niet inzichtelijk welke paardensportinstructeurs er in Nederland zijn. Tevens is het voor paardensportinstructeurs lastig om nieuwe lesklanten te werven. Momenteel wordt er vooral gebruik gemaakt van mondelinge reclame of sociale media.

Equestrian Working Club is een online platform waar paardensportinstructeurs zich kunnen aanbieden. De instructeurs kunnen een persoonlijke pagina aanmaken waarop zij hun ervaringen, kwaliteiten, diploma‚Äôs, reisafstand, beschikbaarheid en tarieven kunnen aangeven. Ruiters kunnen het platform bezoeken en daarbij hun eisen voor een geschikte instructeur filteren, zodat zij uitkomen bij instructeurs die bij hun eisen aansluit. 

Equestrian Working Club maakt de zoektocht naar een geschikte instructeur voor ruiters eenvoudiger, zodat ruiters met een passende instructeur hun sportprestaties kunnen optimaliseren.

"Door de Studentondernemersregeling kan ik dit jaar afstuderen met mijn eigen onderneming, waarbij ik mijn passie voor de paardensport kan combineren met ondernemen!"