Shelly Ramautarsing

Shelly Ramautarsing
Studie:
Trend Research & Concept Creation
Onderneming:
SCS Personal Training & Coaching

Opgegroeid binnen een ondernemersfamilie koos ook Shelly Ramautarsing eind 2018 voor het ondernemerschap, maar dan anders. Vanuit haar studie Trend Research & Concept Creation leerde zij concepten ontwikkelen door te kijken naar trends die in de maatschappij spelen en de verschillende doelgroepen die hierbij horen.

De passie voor sport en voeding is er al zolang ze zich kan herinneren. Shelly is dan ook een sportvrouw in hart en nieren. Met een rijk verleden in de (top)sportwereld heeft ze (door middel van stages als zowel speelster en trainster) een rugzak vol kennis en ervaring. Hier besloot Shelly iets mee te gaan doen. Met succes want ze heeft dan ook haar opleiding tot Personal Trainer & Coach positief afgerond. Na één jaar gewerkt te hebben als Personal Trainer heeft Shelly in januari 2019 besloten dat het anders kan. Gezien haar achtergrond en huidige studie is een onderneming met een maatschappelijke functie geboren: SCS Personal Training & Coaching.

Shelly haar missie luidt als volgt: ‘Ik zorg ervoor dat mensen verantwoord met hun lichaam en geest omgaan, zeker in de huidige prestatiemaatschappij is balans the key.’

Met haar onderneming richt ze zich voornamelijk op de doelgroep Millennials, mensen geboren tussen ongeveer 1985 en 2000. Millennials, ook wel generatie Y genoemd, zijn veeleisend en perfectionistisch naar zichzelf, ook als het gaat om hun gezondheid. Alles wat ze doen willen ze zo goed mogelijk doen, ook als het gaat om trainen en een gezonde leefstijl. Ze zijn bereid om hiervoor te betalen als het de door hun gewenste resultaten oplevert. En dat resultaat zien ze liever gisteren dan morgen.

Als Personal Trainer & Coach voorziet Shelly haar klanten, door het toepassen van haar kennis en kunde, van op maat gemaakte trainingen waardoor klanten niet verveeld raken en sneller hun gewenste doelen behalen. Daarnaast is zij voor hen de stok achter de deur en hoeven ze zich, vergeleken met de sportschool, geen dertien in een dozijn te voelen. Millennials schreeuwen nu eenmaal om persoonlijke aandacht en ontwikkeling.

Momenteel is ze nog werkzaam als Personal Trainer en Coach in haar onderneming, maar achter de schermen werkt Shelly hard om haar vernieuwde fitnessconcept te realiseren. Een concept waarbij mensen fysiek en mentaal de beste versie van zichzelf worden. Dankzij de Studentondernemersregeling kan Shelly de uitbreiding van haar onderneming mogelijk maken. Zo kan ze zich voor de volle 300% focussen op haar klanten, haar onderneming en de toekomst hiervan.