Thom Dorn

Thom Dorn
Studie:
Communicatie
Onderneming:
Thommunication

Het starten van zijn eigen bedrijf is de beste beslissing van de afgelopen tijd geweest voor Thom. Van jongs af aan wilde hij al werken in de media. Vanaf het moment dat Thom kan praten roept hij, al wijzend naar de televisie en later wijzend naar YouTube, dat hij daar écht iets mee wil doen.
Toen Thom koos voor de opleiding Communicatie, hield hij dat idee in het achterhoofd. Toen Thom stage moest gaan lopen kon hij van zijn wens werkelijkheid maken; een mediastage. Thom solliciteerde bij RTL op de online redactie, een week na het eerste gesprek op het Mediapark werd Thom aangenomen.
De stage vloog om. Die grote wereld, die zo onbereikbaar leek, kwam ineens heel dichtbij.

Na zijn stage is Thom blijven werken voor het RTL Woondomein: Eigen Huis & Tuin en RTL Woonmagazine, daar was hij verantwoordelijk voor het opzetten en ontwikkelen van nieuwe online formats. Hiernaast ging Thom werken voor LiveWall en raakte hierdoor betrokken bij de productie van de live televisieprogramma’s Eilandpraat en Temptation Talk.
Naast LiveWall en RTL, werd gevraagd of Thom zich bezig wilde gaan houden met een YouTube-strategie voor Ziggo Sport en het beheren van het kanaal.

Thom besloot de werkzaamheden die hij al uitvoerde, voort te zetten vanuit een eigen onderneming. Dit gaf hem meer vrijheid in het aannemen of afwijzen van opdrachten en dit gaf hem de kans om zijn eigen tarieven te bepalen.

Sinds de oprichting van zijn eigen bedrijf, gaat het beter dan hij zich ooit had kunnen voorstellen, hij kan nu werk doen waar hij jarenlang van gedroomd heeft.

Door de Studentenondernemersregeling kan Thom nu zijn werk combineren met afstuderen en daardoor blijven doen wat hij het allerleukste vindt.

Het biedt kansen, die ik anders nooit gehad zou hebben.  
Iets wat ik aan iedereen met een droom zou willen meegeven, is: Doe iets, dan gebeurt er wat. Ga ervoor. Echt!