Frederique Gerritse

Frederique Gerritse
Studie: Communicatie
Onderneming: FG Media Design

FG Media Design is een grafisch bureau gevestigd in Tilburg. Frederique is afgestudeerd in 2017 als grafisch vormgeefster aan het SintLucas te Boxtel. Hierna is ze van start gegaan als freelancer. Op 2-2-2020 is FG Media Design officieel ingeschreven bij de kamer van koophandel. FG Media Design ontwerpt voor een brede doelgroep. Deze doelgroep bestaat onder andere uit ondernemers, evenementen bureaus, weddingplanners en particulieren. Haar passie ligt vooral bij life style evenementen.

Fg Media Design richt zich voornamelijk op Mkb’ers en de evenementen bureaus. Zo ontwerpt Frederique alles van A tot Z bij de meest mooie momenten in het leven van een ‘klant’. Bijvoorbeeld een huwelijk. Fg Media Design zorgt voor een save the date, uitnodiging, en alles wat bij de grote dag komt kijken qua grafische ontwerpen. Frederique vindt het van groot belang dat de ontwerpen worden gedrukt door bedrijven (drukkerijen) die een goede kwaliteit leveren. Ze wilt bij alle facetten betrokken zijn bij ontwerp proces. De grafische ontwerpen die FG Media Design levert zijn van hoge kwaliteit. Voornamelijk levert FG Media Design luxe drukwerk. Samen werken staat centraal bij Frederique met een klant, hierdoor ontstaat het beste resultaat.

De klanten komen voor de unieke stijl, persoonlijke aanpak en de korte lijntjes. Het bedrijf van Frederique ontvangt tot nu toe voornamelijk klanten via mond tot mond reclame. De zakelijke social media accounts mogen nog wel meer aandacht krijgen waardoor de naamsbekendheid hoogst waarschijnlijk zal gaan groeien. Hoe je naamsbekendheid creëert is een van de facetten waarbij Frederique hulp hoop te krijgen binnen de Studentondernemersregeling.