Lynn Feskens

Lynn Feskens
Studie: Lifestyle Research & Concept Creation
Onderneming: Fesly

Fesly is een sieradenwebshop die haar bekendheid creëert door Instagram opgezet door Lunn Feskens, student Lifestyle Research & Concept Creation op Fontys Tilburg.

Lynn is altijd al bezig geweest met het maken en verzamelen van de mooiste sieraden, als klein meisje verkocht ze al zelfgemaakte armbanden. Een webshop beginnen ging toen nog niet door haar hoofd maar ze wist dat ze uiteindelijk iets zou gaan doen met deze creativiteit.  

Met een grote passie voor mode en het volgen van trends liep Lynn telkens tegen het feit aan dat veel webshops bepaalde trends niet of laat oppikken. Daarnaast zijn trendy webshops duur en als je om de zoveel tijd een nieuwe set wilt dragen is dit voor vele onbetaalbaar. Naast alleen trendy sieraden is Fesly ook een lifestyle, de focus binnen dit merk ligt op jezelf goed voelen en tijdloze sieraden mixen met eye catchers.  

Er is een grote doelgroep die trendy sieraden wilt met een goede prijskwaliteitverhouding. Hier zag Lynn een markt en besloot vorige zomer om haar webshop te starten, na een tijd oriënteren op het gebied van inkoop en marketing heeft zij zelf haar webshop gebouwd.  

Lynn komt van het Grafisch Lyceum Rotterdam en heeft hier alles geleerd op het gebied van vormgeving en website bouwen, dit alles kan ze nu goed gebruiken om zich te uiten op social media. Haar vriendinnen en zijzelf staan model en ze rijden geregeld naar het strand voor fotoshoots.

Door middel van onlinecampagnes groeit Fesly steeds harder en afgelopen mei was Fesly alweer een halfjaar live. Alle items op de webshop worden eerst uitvoerig getest, een van USP van Fesly is dat de sieraden 24/7 te dragen zijn en niet verkleuren. In eerste instantie was er alleen goud op de webshop te verkrijgen, omdat Lynn dit zelf draagt en ze het op deze manier goed kan testen. Nu de webshop goed begint met lopen komen er naast veel nieuwe gouden items ook zilveren items bij. Op dit moment is Lynn bezig met het bespreken van verkooppunten en organiseren van shopping nights bij leuke horecazaken.  

Lynn heeft nog grote plannen, ze wil de webshop uitbreiden en een eigen collectie ontwerpen in het buitenland. Komende zomer zal Lynn haar afstudeeropdracht wijden aan haar webshop. 

Ben je benieuwd? Neem een kijkje op www.fesly.nl of de Instagram: Fesly.nl