De enorme groeicurve van het bedrijf Madaga

Workshop: De enorme groeicurve van het bedrijf Madaga
14 februari | Fontys Student Startup Festival
Tijdslot: 16.20u - 16.50u
Capaciteit: Max. 160 personen

Er zijn wel meer drukke jonge ouders die worstelen met de uitdaging om hun kleintjes een gezonde maaltijd voor te zetten. Maar Ingrid Cayet-Keller besloot een bedrijf te maken van haar zoektocht naar ‘eerlijke’ kindervoeding die bij haar zoon Gabriel in de smaak viel.

“Ik moest een expert worden in het vinden van gezonde recepten waarmee ik Gabriels lippen van elkaar kreeg. Ik dacht: ergens moet je toch goede, verse babyvoeding kunnen kopen… Gezond, zonder troep, iets wat Gabriel heerlijk vindt, en waar ik op kan rekenen. Maar nee. Het was of zelf koken, of Gabriel een potje geven zonder smaak, zonder liefde, niks. Dus heb ik mijn baan opgezegd en ben ik Madaga begonnen. Zodat alle kleintjes kunnen genieten van eten dat ze wel lekker vinden en wat ook nog gezond is.”

Madaga groeit vooral de laatste jaren als kool, ook geholpen door de overname van Lekker en Vers in 2017, een leverancier voor kinderopvangorganisaties met eenzelfde missie. “We hebben 3 jaar op rij een groei van 100% laten zien. Kinderdagverblijven gebruiken onze maaltijden om hun concurrentiepositie te verbeteren. Ons bedrijf is nu een efficiënte en sterke B2B speler en we zijn de nummer 1-speler als maaltijdleverancier bij kinderdagverblijven. Maar we willen met minimaal 50% blijven groeien de komende tijd en daarvoor binnen twee jaar een nieuwe markt betreden. Zodat we nog meer kleintjes een gezonde basis kunnen bieden en onze missie kunnen waarmaken.”

Madaga bezit nu meer dan 80% van de markt. Een groot succes met alle uitdagingen van dien. Tijdens deze lezing zullen ze de groeicurve van Greitner erbij pakken de groei van 2017 beschrijven en wat dit betekent heeft in 2018.

Sfeerafbeelding Fontys Sfeerafbeelding Fontys

www.madaga.nl

De lezing zal verzorgd worden door Anneloes Krikhaar en Yann Weijer