Partnerprogramma

Vindt u het, net als wij, belangrijk dat het huidige onderwijs aansluit op de praktijk? Wilt u als bedrijf als eerste in contact komen met talentvolle leerlingen? Kunt u bij uiteenlopende vraagstukken de frisse inbreng gebruiken van studenten? Wilt u meedenken en -werken aan toekomstbestendig onderwijs? Dan is ons Partners in Education (PiE) programma iets voor u!

Partner van FEC worden?

Ons partnerprogramma wordt steeds groter: inmiddels hebben meer dan 100 bedrijven zich aangesloten bij ons als Partner in Education of Partner in Innovation. Zo brengen we het onderwijs en de praktijk dichterbij elkaar.

meld je organisatie aan als partner

Ben je al partner van FEC?

We zijn heel blij met al onze partners die zich bij ons aangesloten hebben. We houden je daarom ook graag op de hoogte van ontwikkelingen binnen het onderwijs, events en nog vele andere interessante zaken.

Laat je gegevens achter en blijf op de hoogte!

Wegens nog niet accepteren van de cookies is de YouTube video niet zichtbaar.

Relatiemanager Wim van Dooren en onze partners leggen uit wat ons partnerprogramma inhoudt en hoe het jouw bedrijf kan versterken.

Brochure partnerprogramma

Binnen het Fontys partnerprogramma onderscheiden we twee soorten partners: Partners in Education en Partners in Innovation. Beide zijn met hun praktijkervaring van onschatbare waarde voor de continue ontwikkeling en vormgeving van ons onderwijs.

Wil je meer weten over ons partnerprogramma of gewoon alles nog eens rustig nalezen? Download dan onze brochure!

Locaties en contact

 • Partners van Fontys Economie en Communicatie
  Partners in Innovation en Partners in Education, verschillende organisaties uit de Brainport regio hebben zich de afgelopen jaren aangesloten bij onze hogeschool in één van deze rollen. Het diverse palet aan organisaties heeft een ding gemeen: ze leveren allemaal een waardevolle bijdrage aan het onderwijs. In ruil daarvoor leveren onze studenten, maar ook onze docenten, onderzoekers en andere medewerkers, een waardevolle bijdrage aan de uitdagingen van onze partners. Benieuwd naar de organisaties die zich reeds hebben aangesloten bij ons instituut? Bekijk dan de lijst hieronder.

  Partners in Innovation

  Partners in Education

  Naast externe partners kennen we ook verschillende interne partners. Hieronder vallen bijvoorbeeld lectoraten en expertisecentra, maar ook initiatieven als Fontys Consultancy en de Innovatiehubs.

 •   Achmea/Interpolis
  Achmea is een coöperatieve verzekeraar, vermogensbeheerder en (financieel) dienstverlener. Met onze 14.000 collega’s in Nederland en 2.500 in het buitenland staan we dagelijks klaar voor ruim 10 miljoen klanten.

  Je kent Achmea waarschijnlijk via één van onze merken, zoals Centraal Beheer, Interpolis, Zilveren Kruis, FBTO en InShared. Misschien heb je wel een pensioen of verzekering bij één van deze verzekeraars, want met 10,2 miljoen klanten zijn we de grootste verzekeringsmaatschappij van Nederland. We helpen particulieren, kleine zelfstandigen, maar ook beursgenoteerde bedrijven en overheidsinstanties.


 •   Aelmans Adviesgroep BV

  De Aelmans Adviesgroep is actief sinds 1990 en wordt erkend als een toonaangevende adviesorganisatie. De groep wordt gevormd door 5 bedrijfsonderdelen welke op basis van vakgebied zijn georiënteerd, te weten Vastgoed, Omgeving, Milieu, Agro en Bouw.

  De groep biedt een breed pakket aan diensten, waarbij de diverse disciplines nauw samenwerken, om voor de klant een 'totaaloplossing' te realiseren. De kernwaarden die daarbij gehanteerd worden zijn: betrokken, resultaatgericht, vakmanschap en durf.

  Onze adviseurs, makelaars, taxateurs, juristen, planologen en diverse andere specialisten leveren telkens weer de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit realiseren we door constante studie, door met beide benen op de grond te blijven staan en door onze resultaatgerichte en integere aanpak. Op basis van onze kwaliteitsborging kunt u verder rekenen op het juiste product op het juiste tijdstip en tegen de afgesproken condities.


 •   ASML

  ASML is ‘s werelds meest toonaangevende leverancier van lithografische machines voor de chip- en semiconductor industrie. ASML ontwerpt, ontwikkelt, integreert en onderhoudt de geavanceerde machines en biedt chipmakers alles wat ze nodig hebben - hardware, software en service - om massaal patronen op silicium te produceren, waardoor de waarde van een chip worden verhoogd en de kosten worden verlaagd.

  Onze belangrijkste technologie is het lithografiesysteem, dat hightech hardware en geavanceerde software samenbrengt om het chipproductieproces tot op de nanometer te regelen. De wereldwijde semiconductor fabrikanten gebruiken deze machines om chips te maken. De chips worden gebruikt voor een breed scala aan elektronische, communicatie en (informatie) technologische producten zoals bijvoorbeeld iPhones, tablets, apparaten met gps en computers.

  ASML is in 1984 opgericht. Bij ASML werken 32.000 medewerkers wereldwijd. Het hoofdkantoor zit in Veldhoven en ASML heeft 60 locaties in 16 landen.


 •   Author-e

  Author-e: Collaborative authoring reimagined

  Author-e is a collaborative authoring environment with integrated Document Management System (DMS) functionalities. To integrate document storage and authoring, we have created our own document format. These Author-e documents can be edited simultaneously by multiple authors within the system. Apart from the standard editing utilities, you can use our own collaborative functionalities. If you are interested in what those are, then read.

  Our vision is that file-based word processing (serial editing) will be replaced by online collaborative authoring environments that use the benefits of shared resources and communication processes.

  Therefore, our mission is to provide these environments to as many people as possible, in order to greatly enhance  the effectiveness and efficiency of their collaborative processes. 


 •   Bakertilly

  Baker Tilly biedt oplossingen voor vragen die u als ondernemer bezighouden. Wij zijn méér dan een accountancy en belastingadvieskantoor.

  Wij bieden een breed palet aan diensten: van (wettelijke) controle jaarrekening tot btw- advies. Van arbeidsrecht tot begeleiding bij aankoop van een bedrijf. Van waardebepaling tot detachering. En van IT-advies tot bedrijfsstrategie. Wij focussen ons op de publieke sector en mkb-bedrijven, waaronder familiebedrijven.


 •   BAS

  Oplossingen bieden die transportondernemers vooruit helpen. Dat is wat BAS drijft. Wij kiezen voor de kracht van samenhang. Door een efficiënte bundeling van transportproducten en – diensten. Onze verschillende bedrijven dienen een gezamenlijk doel: bijdragen aan een maximaal rendement voor bedrijven die zich in de transportwereld willen onderscheiden.

  BAS is een internationale, flexibele en veelzijdige handelsmaatschappij en dienstverlener met honderd procent focus op de transportsector. Met de inzet van specialistische services, investeren wij in betrouwbare en duurzame samenwerkingsmodellen. Deze hebben allemaal hetzelfde doel: voldoen aan de specifieke behoeftes en wensen van transportondernemers.

  Voor meer informatie over BAS als werkgever en alle vacatures ga naar www.werkenbijbas.com

 •   BDO

  Onze rol als adviseur en onafhankelijke accountant vraagt om vertrouwen. En om integer en maatschappelijk verantwoord handelen. Daarom werken we bij BDO al ruim 80 jaar volgens een aantal gemeenschappelijke principes. Samen vormen ze onze vijf kernwaarden: professionaliteit, plezier, praktische relevantie, mensgerichtheid, maatschappelijke verantwoordelijkheid.

  In de nieuwe economie doen kansen zich sneller voor dan ooit. Nieuwe spelregels geven een boost aan zakelijk werken. En een nieuwe generatie staat klaar om het anders te doen. Beter, slimmer, innovatiever. Wie succesvol wil ondernemen, moet zelf ook vernieuwen. Open staan voor verandering. En met open vizier kijken naar de mogelijkheden die voor ons liggen.

  Nieuwe perspectieven, dát is wat BDO u wil bieden. En kan bieden, dankzij onze unieke combinatie van lokale marktkennis en een internationaal netwerk. Persoonlijke dienstverlening en een professionele aanpak. BDO helpt u graag om vanuit een andere invalshoek naar uw business te kijken. Zodat u de juiste beslissingen neemt om uw organisatie sterker, wendbaarder en succesvoller te maken. Of u nu een mkb-bedrijf, familiebedrijf, publieke organisatie of internationale onderneming bent.


 •   Bechtle

  We leveren hard- en software. Ook adviseren we klanten bij IT-uitdagingen die betrekking hebben op de werkplek, het datacenter en de connectiviteit én werken we in projectvorm aan complexere businessuitdagingen die we met IT kunnen oplossen. We ondersteunen onze klanten bij zowel de inkoop als de implementatieenbieden aanvullende services.

  Loyale partnerships staan bij ons centraal. Met klanten, vendoren, partners en met collega’s. We gaan relaties weloverwogen aan en beschermen ze. We vinden het belangrijk om samen te werken voor een lange periode.

  Bechtle is Your trusted IT partner in a hybrid world. Dat zegt veel over de manier waarop we met
  collega’s, partners en vendoren omgaan. We zijn een toekomststerke, betrouwbare
  partner voor de complete IT-infrastructuur. Ons doel is dat we IT voor organisaties
  laten werken, en niet andersom. Onze vacatures vind je op: http://www.werkenbijbechtle.nl


 •   Belastingdienst

  Bij de Belastingdienst werken bijna 25.000 mensen. Een groot deel van onze medewerkers heeft direct contact met burgers en bedrijven. Zij voeren de kerntaken van de Belastingdienst uit. De rest van de medewerkers werkt bij de facilitaire bedrijven, concerndirecties en corporate diensten binnen onze organisatie.

  De Belastingdienst is onderdeel van de Rijksoverheid. Onze organisatie is een directoraat-generaal (DG) van het ministerie van Financiën. De Belastingdienst zelf bestaat uit verschillende directies. Deze directies richten zich op een deel van de taken van de Belastingdienst.

  We onderscheiden 3 soorten directies binnen onze organisatie:

  • Primaire procesdirecties voeren elke dag de (uitvoerende) kerntaken van de Belastingdienst uit. Deze organisatieonderdelen worden aangestuurd door de directeur-generaal van de Belastingdienst. De volgende 7 directies voeren de kerntaken uit:

   • Particulieren;
   • Midden- en Kleinbedrijf;
   • Grote Ondernemingen;
   • Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst (FIOD)tabblad;
   • Centrale Administratieve Processen;
   • Klantinteractie en Services;
   • Informatievoorziening.
  • Concerndirecties zijn verantwoordelijk voor de kwaliteit, kaders en het uitvoeringsbeleid. De plaatsvervangend directeur-generaal stuurt de concerndirecties aan.
  • Corporate diensten en Shared Service Organisaties voeren ondersteunende taken uit. Zij worden aangestuurd door de plaatsvervangend directeur-generaal.

 •   BEX*

  Meer dan ooit bepalen veranderingen de agenda van organisaties. Wij geloven dat in die hectiek communicatie het verschil maakt tussen falen en succes. Daarom versterken wij de communicatiekracht van mensen, merken en organisaties.

  Bex* is gebouwd op meer dan 35 jaar ervaring met alle specialismes die organisaties helpen om wendbaar te zijn in snel veranderende tijden.

  We helpen je met vragen op het gebied van interne communicatie en verandercommunicatie, reputatiemanagement en crisis, campagnes en positionering en trainen leiders om hun verhaal geloofwaardig, authentiek en overtuigend te brengen.

  Je vindt onze opdrachtgevers in een groot aantal sectoren. Van (hightech) industrie tot zorg en van dienstverlening tot overheid, we voelen ons (bijna) overal thuis. Zullen we een keer kennismaken?

 •   CBRE B.V.

  Wij zijn een internationale vastgoed- en huisvestingsadviseur met alle vastgoedexpertise in eigen huis. We richten ons op commercieel vastgoed in alle sectoren, zoals kantoren, winkels en winkelcentra, industrieel en logistiek vastgoed, hotels, woningcomplexen en zorgvastgoed.

  Door een compleet aanbod in vastgoed- en huisvestingsadvies zijn we sterk in een integrale benadering van ieder vastgoedvraagstuk. Onze grote kennis van de vastgoedmarkt en jarenlange ervaring geven ons een vooraanstaande positie in de Nederlandse en internationale markt. Hierdoor en door onze ambitie om uitzonderlijke resultaten te leveren, kunnen wij tot echte meerwaarde komen voor onze klanten. Dit zijn beleggers, eigenaren, huurders, eindgebruikers en financiers van commercieel vastgoed.

  Voor meer informatie over CBRE als werkgever en alle vacatures ga naar https://careers.cbre.com/nl_NL/careers/SearchJobs

 •   Center Parcs Het Meerdal
  Al meer dan 50 jaar is Center Parcs dé plek om nieuwe herinneringen te maken met je geliefden. Met compleet ingerichte cottages midden in de natuur, ons zwemparadijs Aqua Mundo, de overdekte tropische Market Dome en een groot scala aan indoor- en outdoor activiteiten is Center Parcs de ideale plek voor een onvergetelijke vakantie. En hoe divers ons aanbod ook is, het staat allemaal in dienst van die ene, universele behoefte: samenzijn.

 •   CKC Seminars
  CKC Seminars is al ruim 25 jaar dé organisator van B2B congressen, masterclasses en seminars met expositie voor (hoger) management. Veelal op eigen initiatief en in samenwerking met gerenommeerde adviesbureaus, belangenorganisaties en media. Wij kijken jaarlijks met een inspirerende business-to-business bril naar alle functionele vakgebieden en branches, van HR, IT, Duurzaamheid, Projectmanagement, Inkoop tot marketing & communicatie en Finance, voor o.a. de branches overheid, zorg, onderwijs en in België. Wij zijn een betrouwbare, innovatieve en creatieve speler binnen de congresbranche.
 •   Copaco

  Copaco N.V. is sinds 1984 actief als distributeur van Informatie en Communicatie Technologie (ICT) in de Benelux en Frankrijk. Copaco N.V. bestaat uit Copaco Nederland en Copaco België. We leveren met circa 500 medewerkers computers, printers, netwerken, data storage, mobiele telefonie, software, industriële en consumenten elektronica. Daarnaast wordt een breed portfolio aan diensten aangeboden op het gebied van server, storage, mobility en logistic fulfillment en cloud services.

  Copaco is klantgericht, commercieel en gedreven. We zijn een sociale, informele en open organisatie waar we samenwerken in teams en waar iedereen benaderbaar is. We vieren successen en er heerst een prettige sfeer. Bij ons volgen ontwikkelingen zich in een rap tempo op, worden grenzen verlegd en uitdagingen met beide handen aangepakt.

  Als onze (nieuwe) collega kun je je vinden in de volgende waarden: de klant staat voorop, we zijn flexibel, autonoom, informeel, daadkrachtig en slagvaardig. De medewerkers van Copaco maken op alle vlakken het verschil.


 •   DAF

  DAF Trucks N.V. is een technologiebedrijf en de toonaangevende fabrikant van bedrijfsvoertuigen in Europa. DAF is een volle dochteronderneming van PACCAR Inc, wereldleider in het ontwerp en de productie van lichte, middelzware en zware bedrijfsvoertuigen. PACCAR ontwerpt en produceert ook geavanceerde dieselmotoren, is actief op het gebied van financiële dienstverlening en informatietechnologie, en distribueert truckonderdelen in het kader van zijn kernactiviteit.

  Bij DAF zijn we trots op elke DAF truck die de fabriek uitrijdt. Trots omdat we weten dat we een truck hebben afgeleverd waarmee de klant zijn bedrijf kan runnen. Trots omdat we weten dat chauffeurs het ongeëvenaarde comfort en rijgedrag van de truck zo waarderen. Onze liefde voor trucks is terug te vinden in elk onderdeel en elk detail. En dát is wat een DAF onderscheidt van elke andere truck.

  Werken bij DAF betekent werken bij een van de succesvolste truckfabrikanten van Europa. Bij DAF werken meer dan 8.000 medewerkers die met trots deel uitmaken van het bedrijf. Mensen die zich elke dag opnieuw enthousiast inzetten voor een perfect productaanbod en een groeiend marktaandeel. 

  Bij DAF vind je een inspirerende en uitdagende werkomgeving waar veiligheid vooropstaat. Je kiest niet alleen voor een bepaalde functie, je kiest vooral voor een carrière bij DAF. DAF biedt zijn medewerkers een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden, zoals je mag verwachten van een toonaangevende organisatie.

  Met volop carrièremogelijkheden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling is DAF de werkgever die je zoekt.

 •   De Lage Landen

  DLL is een internationale aanbieder van financieringsoplossingen die bedrijven in staat stelt makkelijker toegang te krijgen tot apparatuur, technologie en software waardoor zij kunnen groeien. We bieden partners en klanten naast duurzame en effectieve financieringsoplossingen ook inzicht en advies over slimmer en zuiniger gebruik van hun bedrijfsmiddelen.

  Met meer dan 50 jaar ervaring, begrijpen we de behoeften van onze wereldwijde partners en klanten en doen we er alles aan om hen flexibele oplossingen te bieden die hen helpen hun doelen te bereiken. DLL’s hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven en we zijn een volle dochteronderneming van de Rabobank Groep.

  We zijn actief in bijna alle sectoren, namelijk: agri, food, gezondheidszorg, clean technology, bouw, transport, industrie en technologie. Met een klantgerichte aanpak, hebben we per sector enorm veel kennis opgebouwd. Deze kennis combineren we met de kennis van onze partners. Daarom heeft DLL duurzame oplossingen voor de hele levenscyclus van bedrijfsmiddelen en apparatuur. Denk hierbij aan: retail finance, commercial finance en financiering van gebruikte apparatuur. 

  Door innovatie en het continu verbeteren van onze digitale oplossingen, bieden we onze partners steeds meer gemak en snelheid. Mensen zijn hierin ons belangrijkste kapitaal. DLL moedigt haar members dan ook aan om zich te blijven ontwikkelen. Niet alleen met het oog op een carrière, maar ook als mens. In een open, ondernemende en uitdagende omgeving.

 •   DHL

  DHL. Logistiek verbindt u met de wereld.

  Toen Adrian Dalsey, Larry Hillblom en Robert Lynn DHL oprichtten in 1969 wisten ze nog niet dat ze een revolutie teweeg zouden brengen in de wereld van de logistiek. DHL is vandaag de dag 's werelds grootste logistieke bedrijf. Wij zijn een internationaal team van 400.00 professionals in meer dan 220 landen en regio’s, allemaal met een passie voor logistiek, om uw bedrijf te laten groeien, en nieuwe markten te bereiken. 


 •   Driessen Groep

  Driessen Groep werkt voor organisaties in de publieke sector en mensen die (willen) werken bij de overheid, in het onderwijs en in de zorg. De bedrijven binnen onze familie verbinden mens en werk, maken HR-processen eenvoudiger, zijn de schakel tussen professionals en organisaties, ondersteunen bij personeelsontwikkeling en mobiliteit, bieden arbodienstverlening en online arbeidsmarkt-oplossingen.

  Driessen Groep ademt werkgeluk. Niet omdat het een hype is, maar omdat het in ons DNA zit. Driessen Groep begon bijna 30 jaar geleden met Jan Driessen. Hij gooide het roer om en startte zijn eigen bedrijf omdat hij niet meer werkgelukkig was. Vanaf dat moment is werkgeluk hier niet meer weg te denken. Wij doen er alles aan om een werkomgeving te creëren die mensen de mogelijkheid geeft om werkgeluk te ervaren. En dat straalt af op de organisaties en mensen voor wie onze bedrijven werken.


 •   Duux

  Het Nederlandse merk Duux (een woordcombinatie van Dutch en Luxury) is al twintig jaar dé specialist op het gebied van luchtbehandeling. Duux gelooft in het belang van een schone en gezonde leefomgeving voor iedereen. Onze producten zorgen het hele jaar door voor gezonde en comfortabele lucht in huis. Prettig om in te ademen én goed voor je gezondheid!

  De producten van Duux zijn ware interieurstukken en gaan perfect op in iedere ruimte. Puur Dutch Design met internationale aantrekkingskracht: onze producten zijn inmiddels in meer dan 30 landen te koop.

  Onze propositie slaat goed aan in Europa en de rest van de wereld. In combinatie met een groeiende markt voor luchtbehandelingsproducten sluiten we op regelmatige basis nieuwe klanten aan. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Uden waar we met 10 FTEs werken in verschillende disciplines zoals marketing, sales, logistiek en productontwikkeling. Bij Duux zijn we altijd op zoek naar nieuwe talenten die een bijdrage kunnen leveren aan het succes van ons merk. Wij bieden studenten een uitdagende stageplek in een jong en dynamisch team met veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatieven.

 •   EDCO BV Eindhoven

  EDCO Eindhoven B.V., is een familiebedrijf met een Brabants karakter opgericht in 1978 als een import-/exportbedrijf en heeft sinds die tijd een unieke positie verworven als een wereldwijd handelende onderneming. EDCO richt zich op een groot aantal doelgroepen, zoals grote distributiebedrijven, wederverkopers, winkelketens, catalogusverkopers, warenhuizen en detailhandel. 

  Ons hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven van hieruit houden we ons bezig met allerlei verschillende zaken zoals verkoop, inkoop, customer service, product testen en ga zo maar door. Op het hoofdkantoor is ook onze showroom met een oppervlakte van meer dan 10.000 m2 gevestigd, het paradepaardje van EDCO. 


 •   ERAC

  ERAC is al 30 jaar een grote speler op het gebied van Europees financieel advies. Als transitieversnellers adviseren en begeleiden wij overheden, kennisinstellingen en bedrijven bij het realiseren van hun economische en maatschappelijke doelen. Wij werken aan ontwikkelingen met impact op de samenleving: wij versnellen de energietransitie; wij versterken de economie; en daarmee verbeteren wij de maatschappij. 


 •   Fagro

  Fagro
  Dé interim organisatie op het gebied van finance & control. Fagro is toonaangevend en staat bekend om haar belofte “improving your performance”. Onze inzet varieert van tijdelijke financieel-administratieve ondersteuning tot en met financieel management en directievoering. Onze belofte is het vertrekpunt voor onze dienstverlening aan opdrachtgevers en voor de ontwikkeling van onze professionals. Momenteel hebben we ruim 200 professionals in vaste dienst op minimaal Hbo niveau. Zij zijn vanuit de vestigingen Arnhem, Eindhoven en Maastricht-Airport actief voor en bij opdrachtgevers uit diverse sectoren, zowel privaat als publiek.

  De Fagro Academy
  Onze professionals zijn ons kapitaal. Fagro staat bekend om haar goede professionals en is koploper in het vinden van talent en in het faciliteren van hun ontwikkeling. De Fagro Academy stimuleert, organiseert en faciliteert kennisontwikkeling, kennisdeling en kennisborging. Jaarlijks verzorgen we zo’n 25 verschillende workshops, trainingen en opleidingen voor onze consultants. Op deze wijze bieden we onze professionals de kans om hun competenties verder te ontwikkelen. Dit bevordert persoonlijke groei en draagt bij aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarnaast organiseren we ook kennisevents voor onze relaties op diverse gebieden. Op deze manier bieden we iedereen de mogelijkheid om workshops en trainingen te volgen en zo de kennis bij te spijkeren.

 •   Fontys Consultancy

  Wie zijn wij?
  Fontys Consultancy is een organisatie waarbij studenten van verschillende opleidingen worden samengevoegd in een multidisciplinair team. Studenten runnen hierbij een consultancybureau. Het doen van consultancyopdrachten en het runnen van een eigen bedrijf staat tijdens deze minor en stage centraal.

  De studenten helpen bedrijven uit verschillende branches met diverse vraagstukken. Denk hierbij aan vraagstukken op het gebied van marktonderzoek, communicatie, financieel budgetteren en business-gerelateerde adviezen. Het aansluiten van interesses en kwaliteiten van studenten bij projecten staat bij Fontys Consultancy centraal. De studenten krijgen de mogelijkheid om op een zelfstandige manier hun eigen talenten te benutten en te leren van de talenten van anderen. Dit komt door de praktijkgerichte ervaring die zij tijdens hun stage of minor bij Fontys Consultancy opdoen.

  Fontys Consultancy heeft twee kantoren. Een kantoor is gevestigd op de internationaal georiënteerde High Tech Campus. Het andere kantoor is gevestigd op het creatieve, bruisende Strijp-S.

  Een groot netwerk opbouwen
  De student bouwt tijdens de minor of stage een breed netwerk op. Student Shokhan Masifi koos zo ook voor een stage als consultant bij Fontys Consultancy. “Het sprak me aan om te werken met verschillende bedrijven. Soms gaat het om grotere bedrijven die al internationaal werken en soms zijn het net beginnende startups. Dat maakt het zo leuk”, vertelt Masifi. “Alle contacten die we opdoen bij verschillende bedrijven kunnen nu en in de toekomst heel nuttig zijn.”Door middel van netwerken komen multidisciplinaire studenten in contacten met de startups op de High Tech Campus en Strijp-S. Hierbij is het doel om de student zichzelf te laten ontwikkelen tot een well-rounded professional met leiderschapskwaliteiten consultatie vaardigheden binnen zijn/haar beroepenveld.

  Meer weten over Fontys Consultancy?

  Wij zijn altijd op zoek naar studenten vanuit verschillende studierichtingen en vakgebieden om een nieuw, fris team te vormen en Fontys Consultancy naar een hoger niveau te tillen.

  Heb je interesse en wil je meer weten over Fontys Consultancy of wil je een dagje meelopen? Alles is mogelijk! Stuur dan gerust een mail naar een van de onderstaande mailadressen:

  Meer weten over Fontys Consultancy op de High Tech Campus? Mail dan:

  Meer weten over Fontys Consultancy op Strijp-S? Mail dan:

 •   Frisse blikken

  Wij zetten jouw organisatie in beweging. Met een ondernemende mindset en aanstekelijke energie helpen wij grote organisaties om te veranderen, vernieuwen en versnellen. Frisse blikken biedt organisaties de daadkracht en frisheid van jong ondernemerschap. We ademen vernieuwing. We zijn verandering. We brengen versnelling. Kortom, wij zijn de nieuwe generatie.

  Bij ons werken jonge talenten met een ondernemersdroom. En het is ónze droom om ze daarin te stimuleren. Frisse Blikkers zijn analytische projectmanagers die bruisen van energie en ondernemerschap. To-do lijstjes worden verslonden en (digitale) creatieve brainstorms worden georganiseerd. Van maandag tot en met donderdag kun je van ze genieten. Op vrijdagen investeren ze in zichzelf door aan hun persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap te werken. En daar heb jij als opdrachtgever trouwens ook wat aan.


 •   Govers

  Wij zijn Govers, totaaladviseur op het gebied van accountancy, fiscaliteit en bedrijfsadvies. Met onze betrokken aanpak zijn we thuis bij grote en middelgrote bedrijven en bij non-profit instellingen. Al sinds 1927 kunnen zij op ons rekenen.

  Govers is al bijna een eeuw volop in beweging, maar de drijfveren van de grondleggers zijn nog altijd voelbaar. Ondernemen, samenwerken en maatschappelijke betrokkenheid zijn de vertrouwde waarden van het eerste uur. En die geven ons als totaaladviseur nog elke dag energie.

  De rijke historie heeft Govers gevormd tot de betrokken totaaladviseur die het vandaag de dag is.

  • Hét accountants- en advieskantoor van de Brainport-regio.
  • Bijna 100 jaar ervaring in accountancy, fiscaliteit en bedrijfsadvies.
  • Een trots en betrokken team dat u richting geeft bij uw ambities.
  • Een brede en integrale dienstverlening, gericht op uw groei.
  • Focus op een duurzame relatie.
 •   Greenhouse

  In het vetste kantoor van hartje Eindhoven & Sittard zetten wij de toon op het gebied van consumer friendly marketing voor onze klanten.

  Wij vinden het heel gewoon dat je het elke dag beter wilt doen. Proberen. Falen. En met de inzichten die je daarbij opdoet wéér sterker voor de dag komen.

  Dat is wat we de afgelopen twee decennia voor onze opdrachtgevers hebben gedaan. We helpen merken om de concurrentie te snel én te slim af te zijn. Dat wordt met alle kanalen, technologieën en sentimenten die er zijn steeds moeilijker. En dus leuker. 

  We kennen de uitdagingen en mogelijkheden van elke pixel in het digitale landschap. En staan met 500+ experts in creative, tech, data en media in de startblokken om uit elke nieuwe kans het maximale te halen. 

 •   Happy Horizon

  De horizon. Dat is je hogere doel. De bestemming waarnaar je altijd onderweg bent. Het doel dat buiten bereik lijkt, maar je altijd richting geeft. En je volgende stap bepaalt.

  Happy Horizon is een snelgroeiend 'creative digital agency'. We zijn inmiddels een enthousiaste groep met ruim 600 digitale talenten. Van strategen tot online marketing specialisten en van developers tot copywriters.

  We zijn experts in strategisch denken, analyseren, creativiteit, digitale diensten en technologie. In combinatie met de industriekennis in onze branchebenaderingen zorgen we ervoor dat de stip op de horizon van onze klanten geen vergezicht blijft.

  Groot worden door klein te blijven. Dat is Happy Horizon. Want hoewel je ons door heel Nederland kunt vinden, blijven we één hechte familie. Een familie met topsportmentaliteit. Samen vieren we successen en balen we van teleurstellingen. Maar we hebben vooral heel veel lol in wat we doen. Omdat we een gedeelde passie hebben voor ons vak.

 •   High Tech Campus

  Bedrijven op High Tech Campus Eindhoven hebben allemaal hetzelfde doel voor ogen: nieuwe technologieën en toepassingen ontwikkelen die oplossingen helpen bieden voor maatschappelijke problemen en vraagstukken én deze succesvol introduceren in de markt. Deze combinatie van technologie en business staat centraal in de talloze samenwerkingsverbanden die je op de Campus kunt vinden. En dat merk je. Multinationals als Philips, NXP en Intel, hightech MKB, onderzoeksinstituten, servicebedrijven, scale-ups en startups werken hier samen aan de technologieën en producten van morgen. De ruim 12.500 internationale onderzoekers, ontwikkelaars en ondernemers op de Campus zorgen voor een enorme hoeveelheid kennis en dynamiek. Zij maken van High Tech Campus Eindhoven een van de wereldwijde hotspots op het gebied van Health & Vitality, Sustainability, Applied Intelligence, Smart Environments & Connectivity en Software & Platforms.


 •   High Tech XL

  We build deep-tech ventures that address grand societal challenges. We truly believe anyone with the ambition to improve the lives of others deserves the opportunity to become an entrepreneur. We are passionate about sustainability.

  Our mission is to build high-performance, deep-tech ventures so they become the region’s fastest-growing companies. HTXL believes a diverse team is crucial to a startup’s success, and openness and diversity is evident on every level at HighTechXL: culture, age and gender. Our team has a male-female ratio of 55/45 with six nationalities represented. We have cultivated a Dream Team of individuals who, together, make everything happen. We are passionate, caring, resilient and – above all – fun people who choose to work on complex things that matter.

  We mobilize our global network of industry experts to help build fast-growing companies. We are committed to teamwork and accelerating innovation. We work at hyper-speed to launch startups to the marketplace because their solutions are what the world needs NOW. We don’t shy away from complex things that matter. We believe in making great social impact. We leverage the Eindhoven region’s vast network and knowledge of industry tech experts. We are proud of our truly diverse, international community.

 •   HLB Witlox van der Boomen

  De juiste match voor ambitieuze ondernemers. Datagedreven multidisciplinair advies op financieel, fiscaal, juridisch en HR-gebied. Wat je ondernemersdoel ook is, wij bieden versterking, inspiratie en vertrouwen. Wij helpen jou je ambities waar te maken. Als één integraal werkend team zijn we gedreven om beter en slimmer samen te werken en zo altijd de beste kwaliteit te leveren. Zodat jij vol vertrouwen kunt ondernemen. Welkom bij HLB Witlox Van den Boomen, jouw adviseur en accountant.

  Al meer dan 70 jaar bieden we met onze specifieke kennis en ervaring op het gebied van familiebedrijven houvast aan ondernemers. Daarbij maken we maximaal gebruik van de mogelijkheden op het gebied van IT en data.

  Met de gecombineerde kennis en kunde van ruim 600 medewerkers voorzien wij ondernemers van hoogwaardig advies op het gebied van accountancy, fiscale, juridische, corporate finance en HR-vraagstukken. Dit doen wij vanuit zeven multidisciplinair ingerichte vestigingen in Brabant en Limburg.


 •   Hoppenbrouwers Techniek

  Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers Techniek uit tot sterspeler in de techniek. Onze 1700 medewerkers en jaarlijks duizenden klanten onderstrepen dat. Heel Nederland weet ons inmiddels te vinden op het gebied van elektrotechniekwerktuigbouwkundeindustriële automatiseringbeveiligingsprinklersduurzame energie en technisch beheer.

  Onze medewerkers staan bij ons op één. Dat vinden we het allerbelangrijkste bij Hoppenbrouwers Techniek. Daarom investeren we in hechte teams waar verbondenheid centraal staat. We werken graag samen en je kunt op alle collega's terugvallen, maar hebt ook de vrijheid om zelf beslissingen te maken. We vinden het belangrijk onze medewerkers elke dag uit te dagen om zo samen te blijven groeien.


 •   Joanknecht

  Joanknecht is als accountantskantoor opgericht in 1948. In ruim zeventig jaar zijn we gegroeid tot de brede financiële en bedrijfskundige dienstverlener die we nu zijn. Mede door onze onophoudelijke drang naar verbetering en vernieuwing zijn we sterk in verschillende vakgebieden. Van Corporate Finance tot Accountancy en Assurance, van Integrated Finance tot Belastingadvies. Van oudsher zijn wij een adviesorganisatie die zich richt op ondernemers en ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf, waarbij leiding en eigendom nauw met elkaar verweven zijn. Vanuit die kracht hebben wij ons door de jaren heen ontwikkeld tot een organisatie die een breed scala aan ondernemingen bedient. Met de Brainportregio hebben we een hechte band. Hier voelen we ons thuis, al zeventig jaar.

 •   Klooster Nieuwkerk Goirle
  Klooster Nieuwkerk Goirle is een unieke plek. Met respect voor de natuur, kun je in dit prachtige klooster en het bijbehorende landgoed bourgondisch genieten!  Of je nu komt vergaderen in een van onze unieke ruimtes, je (trouw)feest geeft in onze sfeervolle tuin, een nachtje komt logeren in onze sfeervolle hotelkamers na een lange fietstocht of gewoonweg komt genieten van een hapje en drankje in ons boscafé.
 •   Laméco

  Wij veroorzaken online succes voor bedrijven zoals dat van jou. Bedrijven die vooruitkijken en gaan voor de lange termijn. Bedrijven die eerst denken, voor ze doen.

  Wij zijn een team van online specialisten met expertise in webdevelopment, leadgeneratie, koppelingen en ontwikkeling van saas-oplossingen. Digitaal vakmanschap dus, in Eindhoven. Brainport is natuurlijk het kloppend hart van technologie in Nederland, maar nog belangrijker vinden wij de Brabantse sfeer. Bij Laméco houden we van gezelligheid, maar we zijn bovenal betrouwbaar en oprecht.

  Digitalisering is geen doel, maar een middel om jouw doelen te bereiken. Wij helpen je om jouw online kansen te benutten.

  Resultaten van ons werk:

  • efficiëntere bedrijfsprocessen
  • constante bedrijfsgroei
  • hogere tevredenheid onder medewerkers
  • klanten veranderen in fans en ambassadeurs
 •   Lidl Nederland Gmbh
  Als grootste supermarktketen in Europa zijn we actief in 30 landen. In Nederland hebben we meer dan 21.000 medewerkers in 440 filialen. De klant staat bij ons centraal en we hebben oog voor duurzaamheid, bijvoorbeeld door steeds meer biologische, diervriendelijke en duurzame producten in ons assortiment op te nemen én door de bouw van de meest duurzame distributiecentra van Nederland. Die betrokkenheid strekt zich ook uit tot onze medewerkers. Lidl zorgt voor een gezonde werk-privé balans, voldoende groei- en ontwikkelingsmogelijkheden en uiteraard de juiste beloning. Daarnaast staan diversiteit en inclusie bij Lidl hoog op de agenda, zodat iedereen gelijke kansen krijgt en zich kan ontwikkelen en we discriminatie voorkomen. Samen maken we Lidl!
 •   Living Lab 040

  Fijn en betaalbaar wonen in de stad staat onder hoge druk. Het is daarom tijd om het wonen en leven in de stad opnieuw uit te vinden. Hoe ziet dit eruit? Dat weten we nu nog niet. In het Living LAB 040 gaan we het op de 8500m2 en 119 woningen samen ontdekken en écht ervaren.  

  Denken wij aan de stad van morgen, dan zien wij een stad voor ons, waar mensen met elkaar in verbinding staan. Een stad waar het een genot is om te wonen en verblijven. Waar een thuis is voor iedere portemonnee. Een stad die positief bijdraagt aan onze gezondheid, met veel groen en blauw. Compact, met intens gebruik van de beschikbare vierkante meters. Een stad die adaptief en wendbaar is. Niet een beetje anders, maar bewust het roer om.

  Wij willen bouwen aan steden waar het welzijn van de inwoners centraal staat. Waar het aantrekkelijk is om te wonen en we bewust omgaan met wat de aarde ons biedt. Steden die wendbaar zijn en efficiënt georganiseerd. In het Living Lab 040 hebben we de ruimte om te werken aan baanbrekende innovaties en nieuwe woon- en leefconcepten die fijn wonen mogelijk maken. Fijne steden maken we samen. Daarom gaan we samen de bewoners, bedrijven, de gemeente en kennisinstellingen op avontuur om te ontdekken we hoe we deze steden kunnen maken. Iedereen die aan onze missie wil bijdragen, is welkom om mee te doen!


 •   Markteffect

  Markteffect is een full-service marktonderzoeksbureau, gespecialiseerd in meer dan zeven verschillende onderzoeksgebieden. Ons onderzoeksteam bestaat uit 65 onderzoeksspecialisten. Markteffect beschikt daarnaast over een eigen veldwerkteam, dat bestaat uit ruim 75 medewerkers met verschillende nationaliteiten. Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Eindhoven.

  Markteffect is oplossingsgericht, ondernemend, innovatief, expert en servicegericht in elk onderzoek dat we uitvoeren. Volgens ons is elk onderzoek uniek, waardoor we ons telkens weer volledig inleven in elke onderzoeksvraag. In het onderzoeksproces stellen we het doel van onze opdrachtgevers centraal. Zo helpen we snel, gericht en relevant met het zetten van de volgende stap.

  In ons vijftienjarig bestaan hebben we veel ervaring opgedaan in het uitvoeren van alle typen marktonderzoek. We hebben ons ontwikkeld tot specialist op zeven gebieden: consumentenonderzoek, B2B-onderzoek, zorg, FMCG, leisure, onderwijs en sportmarketing.              

 •   Mazars

  Mazars is een internationale geïntegreerde accountants- en adviesorganisatie. Wij nemen verantwoordelijkheid voor het vormgeven van een duurzame sector en willen bijdragen aan het creëren van een economische basis voor een eerlijke en welvarende wereld. Mazars opereert als een wereldwijde partnership met een geïntegreerd team van professionals op het gebied van audit, accountancy, tax, consultancy en legal.

  Mazars heeft 11 vestigingen in Nederland, waar 56 partners en ruim 1.100 medewerkers werkzaam zijn. Voor middelgrote organisaties zijn wij de compacte accountantsorganisatie met korte lijnen en een Nederlandse vestiging in de buurt. Grote organisaties vinden bij Mazars de internationale expertise en een partnership die in veel landen voor ondersteuning kan zorgen. Mazars is zo groot of zo klein als u nodig vindt.

 •   Megawatt Agency

  Wij zijn een unieke combinatie van drie bureaus onder één dak: een advertising agency, een fieldmarketing agency en een digital agency. Ben jij de marketeer die een miljoen watt aan energie in zijn merk wil steken? Dan helpen wij je om met krachtige creatieve campagnes je doelen te realiseren. Vanuit een 360 graden-visie bedenken we strategieën en concepten die de aandacht trekken, enthousiasmeren, overtuigen en verleiden. Die concepten vertalen we door naar succesvolle on- en offline campagnes, met een vlekkeloze, efficiënte uitvoering door de specialisten binnen onze groep.

  Welkom bij Megawatt; wij steken de stekker in je merk.


 •   me.scan company

  me.scan company B.V. is een van 's werelds innovatiefste ontwikkelaar van psychologische talent-, persoonlijkheid-, en competentietools.

  Ter versterking van het effect van deze tools biedt me.scan company opleidingen aan professionals aan om talentontwikkeling en persoonlijke en team coaching organisatiebreed te implementeren met behulp van onze tools.

  Het team van me.scan company helpt mensen en organisaties om succesvol te zijn. Hoe? Door achter het gedrag te kijken, door talent in beeld te brengen (letterlijk) en door mensen te helpen hun talenten optimaal te benutten. Wij laten zien dat iedereen talent heeft en dat iedereen een waardevolle bijdrage kan leveren.

  Mensen die hun talenten kennen en benutten, die hun valkuilen en gevoeligheden herkennen, erkennen en kunnen hanteren én die zelfbewust en bevlogen handelen: dat zijn de factoren die het fundament vormen om een waardevolle en succesvolle bijdrage te leveren aan onze wereld. Ook als het eens tegenzit of als er weerstanden moeten worden overwonnen.


 •   Nevap

  NEVAP, het Nederlands Vastgoedexploitatie Platform, is hét onafhankelijke platform voor toekomstgerichte professionals in en gerelateerd aan de vastgoedexploitatiesector. NEVAP legt verbinding tussen mensen en partijen om innovaties aan te jagen en kwaliteit van vastgoedexploitatie hoog te houden.

  NEVAP is interessant voor alle personen en organisaties die professioneel betrokken zijn bij de exploitatie van vastgoed, zoals vastgoedmanagers, beleggers in vastgoed op directie- en managementniveau, overheidsfunctionarissen, experts op gebied van beheer en onderhoud, docenten en studenten. Vanuit de brede basis van exploitatie van vastgoed, verbindt het platform verschillende partijen binnen én buiten de sector.

  Daarnaast onderhouden wij een nauwe samenwerking met de vastgoed (-gerelateerde) opleidingen en leggen wij de verbindingen tussen onze leden en de toekomstige vastgoedprofessionals.


 •   Nivel 

  Bij Nivel houden wij ons dagelijks bezig met het verbinden van technisch talent en vooraanstaande organisaties. Dit doen we al 22 jaar op ‘onze’ manier. Waarbij we bouwen op wederzijds vertrouwen, transparantie en persoonlijke contact.

  Met deze methode hebben we samen met kandidaten en opdrachtgevers nieuwe hoogtes in de bouw en civiele techniek bereikt. Dit heeft tot mogelijkheden geleidt die we niet voor mogelijk hielden. Wij zijn hier ontzettend trots op en we kunnen niet wachten om jouw ambities te verwezenlijken.

  Samen op duurzame wijze naar de top en volledig weten waar je aan toe bent; Dat zijn wij, dat is Nivel.


 •   Office Depot Europe
  Wij zijn Office Depot Europe, een van de grootste leveranciers van kantoorartikelen en diensten. We zorgen voor een prettige, comfortabele en efficiente werkomgeving van onze klanten, of dat nu een kantoor, school of thuis is. Als one-stop-shop bieden we een breed assortiment, inclusief de meest recente technologieën, kantoorartikelen, printoplossingen, business services, facilitaire producten en meubilair. Via onze merken Office Depot en Viking werken we onder meer met luchtvaartmaatschappijen, banken, supermarktketens, midden-en kleinbedrijf en particulieren. In Europa zijn in totaal 5.000 medewerkers in 14 landen actief. Ons Europese hoofdkantoor bevindt zich In Venlo. Gezien onze internationale werkwijze werken er medewerkers vanuit allerlei landen bij ons.
 •   Opvallers

  Wij zijn Opvallers. Wij geloven dat er geen tweede kans bestaat voor een eerste indruk. Dus zorgen we ervoor dat onze merken opvallen. Maar dat is slechts het begin. Want na impact tijdens dat eerste moment, benutten we de kans om te verbinden. Verbindingen leggen tussen mens en merkverhaal. Op basis van inhoud. Geholpen door de kennis en ervaring die we in het verleden hebben opgebouwd. Kortom, wij weten het contactmoment optimaal en maximaal te benutten.

  We halen alles uit het contactmoment. Vanaf de eerste kennismaking leggen we de verbinding. En vervolgens creëren we verdieping in de relatie. Om met die kennis merken verder te helpen. Keer op keer weer.

  Van creatie en productie naar logistiek en executie, we hebben alles in huis om jouw merk op de meest uiteenlopende locaties tot leven te brengen. En voor langlopende campagnes hebben we meer dan genoeg inpandige opslag.

  We zijn buitengewoon slagvaardig en hebben ervaring met de meest uiteenlopende merken, in de meest exotische branches. En met een schaalbaarheid tot 750 man is voor ons geen enkele opdracht te groot.

 •   Orange Sports Forum
  Stichting Orange Sports Forum (OSF) is opgericht in 2010 met als primaire doel het faciliteren van haar leden (per heden ca 300) op hun zoektocht naar business in het buitenland. OSF werkt daartoe nauw samen met “Den Haag” (ministeries van VWS, EZ/RVO en BZ) alsmede met de Nederlandse ambassades en consulaten in het buitenland. Inmiddels is OSF ook geworden tot een netwerkclub in Nederland met jaarlijks een 8tal bijeenkomsten.

  De aangesloten leden zijn bedrijven (corporates als KPMG, VDL, Philips, Royal Haskoning en ABN AMRO, maar ook MKB-bedrijven en start-ups), evenementenlokaties (RAI, Ahoy) en kennisinstellingen / onderwijsinstituten. Sinds 2018 is OSF verantwoordelijk voor een consortium van 15 bedrijven die aktief zijn in China rondom het thema “voetbal-ontwikkeling”, daarnaast is OSF initiatiefnemer en penvoerder van een 3jarig programma in Qatar rondom sport, innovatie, vitality en healthcare.

  Sinds 2018 heeft de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) aan OSF tevens de status verleend van export-coach voor MKB-bedrijven die hiervoor gratis een door de overheid gesubsidieerde marktscan kunnen laten verzorgen.
 •   Pala Group BV

  De merken BMW en Mini hebben geen introductie nodig. De gevleugelde slogan ‘BMW maakt rijden geweldig’ omvat precies waar het merk voor staat en is het credo van de dealerbedrijven van Pala Group. Op negen strategische, uitstekend bereikbare locaties in Gelderland, Noord-Brabant en Limburg werken ruim tweehonderd verkoopadviseurs en servicemensen er dagelijks hard aan om ‘geweldig rijden’ te realiseren voor hun klanten.

  Of het nu gaat om een nieuwe BMW of een occasion, een zakelijk leasecontract of simpelweg een onderhoudsbeurt, de BMW dealerbedrijven binnen Pala Group weten de merkwaarden van BMW en Mini perfect te vertalen naar het daarbij horende servicelevel en brengen daarmee de merken dichtbij de veeleisende autorijder. En ook voor de spraakmakende M modellen en de energieneutrale I modellen weten klanten hun weg te vinden naar de showrooms van de verschillende dealerbedrijven van Pala Group.

  Pala Group is een belangrijke partner voor de distributie van importeur BMW Nederland. Jaarlijks worden er zo’n 2000 nieuwe BMW’s en 400 MINI’s aan klanten afgeleverd.

 •   Philips

  Royal Philips is a leading health technology company focused on improving people's health and well-being, and enabling better outcomes across the health continuum – from healthy living and prevention, to diagnosis, treatment and home care. Philips leverages advanced technology and deep clinical and consumer insights to deliver integrated solutions. Headquartered in the Netherlands, the company is a leader in diagnostic imaging, image-guided therapy, patient monitoring and health informatics, as well as in consumer health and home care. Philips generated 2021 sales of EUR 17.2 billion and employs approximately 78,000 employees with sales and services in more than 100 countries. News about Philips can be found at www.philips.com/newscenter. 

  As a leading health technology company, it is our purpose to improve people’s health and well-being through meaningful innovation. We aim to improve 2.5 billion lives per year by 2030. We will be the best place to work for people who share our passion, promoting personal development, inclusion and diversity. Together we will deliver superior, long-term value to our customers and shareholders, while acting responsibly towards our planet and society, in partnership with our stakeholders.  


 •   Pragmatics

  Pragmatics

  Vanuit onze vestigingen in Maastricht en Eindhoven bemiddelen wij finance professionals bij uiteenlopende opdrachtgevers, zowel in de profit- als de non-profitsector. Hierbij streven wij altijd naar de perfecte match.

  We kijken daarbij verder dan kennis en ervaring alleen: we hebben ook aandacht voor de persoon achter het cv. Niet voor niks steken we veel energie in de ontwikkeling van onze medewerkers, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Met meer dan 60 medewerkers en een uitgebreid netwerk freelance professionals, hebben we op elke vraag een passend antwoord.

  Zo verbinden we professionals, organisaties én kennis!

 •   Royal Swinkels Family Brewers

  Wij zijn Swinkels Family Brewers. Een onafhankelijke familiebrouwer. Bier is genieten, brengt mensen bij elkaar. Voor elk moment bieden wij daarom een passend biertje. Elk met een eigen smaak en karakter. Met liefde gebrouwen in een van onze brouwerijen. Bier brouwen zit in onze genen. Ons familiebedrijf bestaat al meer dan 300 jaar. Met de 7e generatie Swinkels en meer dan 1.800 collega’s zetten we ons elke dag in om de wereld te laten genieten van ons bier.

  Bier brouwen vraagt om vakmanschap en intuïtie. Intuïtie over hoe goed bier moet smaken en hoe je dat brouwt. Met een groot gevoel voor kwaliteit brouwen we dan ook al eeuwenlang de lekkerste bieren, waarbij we altijd kijken of het nog beter kan. Ons bieraanbod bestaat uit tientallen authentieke biermerken die we via onze partners, horecabedrijven en retailers naar de consument brengen, waar ook ter wereld.


 •   Shimano

  People know the joy of contacting their hearts to the breathing of nature. People know the joy of meeting someone to communicate with each other. 

  That's simply because all people have nature in themselves. And tools are largely connected with the joy of people. We at Shimano have been providing attractive products with a focus on cycling and fishing,the most popular outdoor sports. Wind touching the skin, sunlight streaming through the trees and wave patterns covering the water excite the hearts of people. We are aiming to become a company to create excitements among people.We will continue to support people to realize their dreams to create new lifestyles to bring them closer to nature and share the joy of life with each other.

  The European Headquarter is located in Eindhoven. Shimano offers a pleasant, informal working environment with colleagues who work well together, and are proud to work for Shimano. Next to good working conditions, Shimano offers employees the opportunity to work in a responsible and challenging position within a dynamic, international, and ambitious environment. Together we want to win, therefore we have a strong focus on team achievement.


 •   Solmar
  Solmar is een dynamische reisorganisatie, gespecialiseerd in de bestemmingen Spanje en Kroatië met zowel bus-, vlieg- als eigen vervoersreizen. Door onze jarenlange ervaring en passie voor reizen, zijn wij in staat om voor onze klanten een geweldige vakantie te organiseren.

  Solmar heeft een vast team van circa 20 medewerkers die op het hoofdkantoor in Maarheeze hun passie en enthousiasme voor reizen delen. Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde mensen die kunnen bijdragen aan het succes van onze organisatie. Daarnaast bieden wij ook studenten de mogelijkheid om meer van dit mooie vak te leren en hun studie in praktijk te brengen.
 •   Springbok

  Springbok is een snelgroeiende agency met een grensverleggende digitale aanpak voor
  ambitieuze merken. Met het creëren van diepe en duurzame verbindingen tussen merken en
  hun communities is de van oorsprong Belgische groep een speler van formaat geworden.
  Springbok werkt voor onder andere Bridgestone, T-Mobile, Harman, Burger King, Rituals,
  JUMBO en Mercedes-Benz. Springbok werd in 2014 opgericht en huisvest 280 digitale
  talenten met zachte en harde G’s in vijf kantoren in Nederland en België.


 •   Staan Consultancy

  Wie we zijn? Een slimme, betrokken en eigenwijze partner voor interim finance & recruitment. Met een duidelijke missie: we gaan voor de beste ‘fit’. Succesvolle bedrijven worden immers door goede mensen opgebouwd. En de juiste persoon op de juiste plaats zetten, dat is onze bijdrage aan het succes van onze opdrachtgevers.

  Wij zijn de ultieme partner op het gebied van finance & control voor de operationele en strategische uitdagingen van onze klant. Dit doen wij door de juiste mensen op de juiste plek te zetten, of het nu gaat om een interim professional, het rekruteren van een nieuwe collega, het samenstellen van een project team of het opleiden van Finance Professionals.

  Mensen maken je bedrijf. Daarom zorgen we ervoor dat de juiste financials op de juiste plaatsen terecht komen. We hebben zelf onze sporen binnen finance verdiend. Daarom maken we het verschil.

  Onze betrokken consultants zijn oplossingsgericht en dienstverlenend ingesteld en overtreffen de verwachtingen van onze klanten. Staan helpt organisaties op het gebied van finance, business performance, process optimalisatie en ICT projecten die hieraan gelieerd zijn. Wij richten ons enerzijds op oplossingen voor complexe vraagstukken. Anderzijds ondersteunen wij organisaties bij operationele (finance) vragen/kwesties.


 •   Stad&Co

  Stads- en dorpscentra zijn al eeuwenlang plekken waar mensen samenkomen, handel drijven, elkaar ontmoeten en verhalen uitwisselen. Stad & Co is ervan overtuigd dat ze, ondanks steeds veranderende behoeften en gewoonten en technologische ontwikkelingen, ook in de toekomst onmisbaar zullen zijn. Het achterliggend motief is immers tijdloos: mensen zullen altijd behoefte blijven houden aan fysiek contact.

  In de stedelijke knooppunten van bedrijvigheid staan wij ondernemers, vastgoedeigenaren en overheden bij met advies en onderzoek. Wij helpen ze zo om samen evenwichtige en toekomstbestendige beslissingen te nemen en deze in concrete acties en resultaten om te zetten. Wij noemen dat: samen de stad mooier maken. Dit doen wij overal in Nederland en België op verschillende schaalgroottes.

 •   Stichting Bioart Laboratories

  BioArt Laboratories functions as a gateway to a world of unlimited possibilities where science, nature, technology and creativity go hand in hand. These domains together form the foundation for a sustainable bio-based community which offers ample room for the thinking and creating human.

  As pioneers, we offer an inspiring environment to experiment, and to develop new ideas. BioArt Laboratories encourages the cross over amongst different domains in order to achieve innovative materials and creative solutions. To achieve this goal, we facilitate the development of international top-talents and trained experts.

  BioArt Laboratories Foundation is a multidisciplinary international operating non profit organisation with a focus on top-talents. We attract designers, technicians, students, artists, businesses, academics, and others who are interested in the crossover between science, nature, technology, and creativity. By doing so, we consolidate a potent human capital pool for Eindhoven and its region.

  Every year we welcome researchers, bio-professionals, and students to work on innovative projects. The changing population ensures that the laboratory can act as the breeding space for the crossover innovation it stands for.

  BioArt Laboratories was founded in 2011 bij Jalila Essaïdi. By 2014, it successfully established a physical foothold in Eindhoven, Noord Brabant in the Netherlands.


 •   Sy-nergy B.V.

  Vertrouwen is de basis om resultaten te bereiken. Klinkt misschien als een open deur, maar onze adviseurs weten dat succesvol samenwerken verder gaat dan het uitspreken van een intentie. Dankzij gelijkwaardige betrokkenheid en eigen verantwoordelijkheid, is de uitkomst het resultaat van alle inspanningen. Lees verder over succesvol exploitatiemanagement door succesvol teamwork.

  Wij zijn een dynamisch management- en adviesbureau. Klanten omschrijven onze dienstverlening als inspirerend, creatief en een tikkeltje pittig. Onze adviseurs verrassen met duurzame gebouwoplossingen, optimaal werkende installaties, lagere exploitatiekosten en slim beheer van onderhoud. Maak kennis met ons team.

  Van advies tot procesmanagement; samen werken we aan de ideale werkomgeving en solide vastgoed. Daarnaast verzorgen wij vanuit SY-NERGY Academy maatwerk trainingen en inspiratiesessies die aansluiten bij onze dienstverlening.


 •   The Schippers Group

  Antimicrobiële resistentie (AMR) is een van de grootste bedreigingen voor de wereldgezondheid, de samenleving en de economie. Door het buitensporige gebruik van antibiotica wereldwijd is de veehouderij momenteel een van de belangrijkste aanjagers van AMR. De Nederlandse- en Belgische veehouderij is er al in geslaagd om haar antibioticagebruik te reduceren met ruim 70% sinds 2009. Maar we zijn er nog niet! Zonder systemische verandering zullen er in 2050 namelijk 10 miljoen mensen sterven aan de gevolgen van AMR. Let’s beat AMR with HyCare!

  Wij geloven in een wereld waarin de veehouderij het gebruik van antibiotica drastisch vermindert om antimicrobiële resistentie (AMR) tegen te gaan. Wij geloven in een wereld zonder AMR.

  The Schippers Group is een familiebedrijf dat in 1966 door Martien Schippers is opgericht en uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers voor de intensieve veehouderij. The Schippers Group is wereldwijd actief met 14 eigen kantoren, activiteiten in 40+ landen en heeft meer dan 500 werknemers. Tegenwoordig omvat The Schippers Group meerdere merken die allemaal verenigd zijn in de missie om AMR te elimineren. The Schippers Group doet dit door kennis, diensten en producten te ontwikkelen om de hygiëne in veehouderijen over de hele wereld te verbeteren.

 •   vanHaren

  vanHaren is al ruim 90 jaar een leidende formule in de schoenenbranche in Nederland. Met 145 filialen is er altijd één in de buurt en is vanHaren niet alleen één van de grootste, maar tevens één van de meest succesvolle schoenretailers in Nederland. Ook in Belgie timmert vanHaren aan de weg. De nieuwe flagship store op de Meir in Antwerpen is de 15e winkel en meteen ook het visitekaartje van vanHaren Schoenen België.

  Bij vanHaren kan het hele gezin terecht voor schoenen met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Voor iedereen is er een passende schoen. Bij vanHaren staan alle maten gewoon in de winkel, waardoor je zelf snel de juiste schoen kunt vinden en je niet hoeft te wachten op een medewerker. Door dit zogenaamde Rack Room concept vind je snel de schoen die (bij jou) past. Maar vraag ook, wanneer gewenst, gerust onze medewerkers om advies.

 •   VB+ Groep

  VB+ Vastgoedmanagement is een management- en adviesbureau dat zich richt op de gehele levenscyclus van uw vastgoed. Dit doen we voor zowel de maatschappelijke als de commerciële vastgoedmarkt. Wij zien vastgoed als een middel om uw activiteiten efficiënt te kunnen laten verlopen. Dit doen we door een prettige omgeving te creëren die bijdraagt aan het verlenen van de juiste zorg, goed onderwijs, hoogwaardige overheidsdiensten, efficiënte bedrijfsvoering en prettig wonen.


 •   VDL Groep

  Kracht door samenwerking. Dat is de basis van VDL Groep, het internationale industriële familiebedrijf met het hoofdkantoor in Brainportregio Eindhoven. VDL Groep is met ruim 15.000 medewerkers in 19 landen actief. De groep omvat 105 werkmaatschappijen, elk met een eigen specialisme, die onderling intensief samenwerken. De activiteiten van deze VDL-bedrijven zijn samen te vatten in de ‘vijf werelden van VDL’: Mobility, Science Technology & Health, Energy & Sustainability, Infratech en Foodtech.

  Een stage of een afstudeeropdracht geeft je de kans om je tot een professional te ontwikkelen. Je wordt begeleid door ervaren medewerkers die je graag de kneepjes van het vak willen leren. Tijdens je stage of afstudeeropdracht doe je niet alleen ervaring op in je eigen vakgebied, maar ervaar je ook hoe het is om bij VDL te werken: de sfeer, de collega’s, het werk en de uitgebreide mogelijkheden die VDL biedt na je studie.

  Ieder jaar heeft VDL ongeveer 550 stage- en afstudeerplaatsen: mbo, hbo en wo. Je bent van harte welkom! Voor meer informatie over het aanbod van stage- en afstudeerplaatsen, ga naar: https://www.werkenbijvdl.nl/stage-en-opleiding.


 •   Veldsink Advies

  Veldsink Advies is een familiebedrijf dat sinds 1979 klaar staat voor haar relaties op het gebied van onafhankelijk financieel advies.

  We kiezen samen met onze relaties voor een langdurige vertrouwensrelatie: ‘Door onze betrokkenheid, oprechtheid en het actief luisteren naar de persoon achter de klant schetsen wij waar de daadwerkelijke behoeftes liggen, leveren wij een meerwaarde ten aanzien van financiële oplossingen en organiseren wij financiële rust.’

  Veldsink Advies geeft inzicht in de gelopen-, huidige-, en toekomstige – financiële – risico’s. Met deze risico’s in beeld creëren we oplossingen op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Ons doel: het ontzorgen en beschermen van zowel privésituaties als zakelijke belangen.

  Dankzij het omvangrijke netwerk van vestigingen hoeft u nooit ver van huis. Veldsink: altijd dichtbij.

  Alles wat je aandacht geeft, groeit! Bij Veldsink Advies doen we graag nét iets meer. Nét iets meer dan de klant had verwacht, en nét iets meer dan eigenlijk nodig is. Het is dat beetje extra waarvoor de klanten naar ons toe komen en bij ons blijven. We zijn een familiebedrijf en hoewel we groter zijn dan vroeger, hebben we dezelfde, vertrouwde werkwijze. De werkwijze van Veldsink Advies draait om persoonlijke aandacht. Met onze vestigingen die verspreid liggen over heel Nederland, zijn we altijd dichtbij de lokale mensen. Die weten ons dan ook goed te vinden. We nemen de tijd voor een gesprek, leggen alles uit wat de klant wil weten en zijn een vast aanspreekpunt. Als adviseurs zijn we gericht op kwaliteit en klanttevredenheid. Als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en faciliteren we jouw persoonlijke groei middels de Veldsink Academy.

 •   Webs

  Wij zijn Webs, het nummer één Inbound Marketing, Sales en Service bureau van Nederland en #1 HubSpot Elite Partner in EMEA. Wij helpen B2B organisaties vanuit het online klantperspectief te vertrekken. Richt je online sales, marketing en service processen zodanig in dat het meetbaar gaat bijdragen aan je groei. Sommigen noemen dat Growth Hacking, wij hebben het dan over het verbeteren van het commerciële proces.

  Door altijd te vertrekken vanuit de online klant en dit perspectief door te vertalen, met behulp van technologie en data, naar het commerciële proces voegen we waarde toe. Dat doen we met het inzetten van het nummer 1 platform: HubSpot.

  Met een groeiend team (35+ Fte) van project managers, marketeers, techneuten pakken we online klantvraagstukken op en samen met die klant komen we tot meetbaar online marketing en sales resultaat; meer traffic, meer leads, meer klanten/kandidaten. Dat is waar we al meer dan 150 innovatieve B2B bedrijven in onder andere de (hightech) maakindustrie, ICT/software branche en zakelijke dienstverlening mee helpen. Samen voegen we waarde toe aan merken in de B2B en laten we deze commercieel excelleren.