NEW Partners van Fontys Economie en Communicatie

Partners in Innovation en Partners in Education, verschillende organisaties uit de Brainport regio hebben zich de afgelopen jaren aangesloten bij onze hogeschool in één van deze rollen. Het diverse palet aan organisaties heeft een ding gemeen: ze leveren allemaal een waardevolle bijdrage aan het onderwijs. In ruil daarvoor leveren onze studenten, maar ook onze docenten, onderzoekers en andere medewerkers, een waardevolle bijdrage aan de uitdagingen van onze partners. Benieuwd naar de organisaties die zich reeds hebben aangesloten bij ons instituut? Bekijk dan de lijst hieronder.

Partners in Innovation

Partners in Education

Govers logo

High Tech XL logo HLB Witlox van den Boomen logo Hoppenbrouwers logo

Joanknecht logo

Klooster Nieuwkerk Goirle logo

Lameco logo Lidl logo LivingLab040 logo

Mazars logo Megawatt logo MS Schippers logo

Nevap logo

Office Depot logo Opvallers logo Orange Sports Forum

Pala Group logo Philips logo Pragmatics logo

Qredits logo

Royal Swinkels Family Brewers

Logo Shimano Solmar logo Springbok logo Staan Consultancy logo Stad & Co logo

VanHaren logo VDL logo Veldsink Advies logo Vion logo

Webs logo

Z

Naast externe partners kennen we ook verschillende interne partners. Hieronder vallen bijvoorbeeld lectoraten en expertisecentra, maar ook initiatieven als Fontys Consultancy en de Innovatiehubs.