Open dagen

Een goede oriëntatie voor je studiekeuze

Ben jij benieuwd of Fontys Economische Hogeschool Tilburg een opleiding heeft die bij je past? Kom dan naar een van onze open dagen! Tijdens de open dag:

  • kun je uitgebreid de sfeer proeven in ons opleidingsinstituut;
  • krijg je tijdens voorlichtingsrondes algemene informatie over elke opleiding;
  • kun je ook deelnemen aan opleidingsgerelateerde themasessies, die je een kijkje in de praktijk geven;
  • krijg je zo een beter beeld van wat je tijdens je studie kunt verwachten;
  • ontmoet je docenten én studenten;
  • heb je op de EXPO de mogelijkheid om in een persoonlijk gesprek met een van onze docenten je vragen te stellen en te bespreken welke mogelijkheden de opleiding jou kan bieden;
  • mag je natuurlijk hetzelfde doen met studenten: zij vertellen je graag wat zij van hun opleiding vinden;
  • kun je in de 'studentenleven hoek' alles te weten komen over studeren in Tilburg.

Praktische vragen? Kom naar onze informatie- en studiekeuzecheck balie

Bij de informatie- en studiekeuzecheck balie kun met al je praktische vragen terecht.

Van mbo naar hbo

Heb je een MBO-achtergrond en wil je graag verder studeren? Meld je dan bij de MBO balie. Daar krijg je de juiste informatie over doorstroommogelijkheden en inschrijven.

En dan? Proefstuderen!

Ben je zo enthousiast geworden dat je meer wilt weten over een opleiding? Meld je dan direct aan voor een proefstudeerdag. Tijdens de open dag vind je hiervoor een speciale 'proefstudeerbalie'. Je mag je natuurlijk ook aanmelden via onze site. Tijdens de proefstudeerdag volg je een aantal colleges die je tijdens de studie ook krijgt. Je krijgt zo een nog beter beeld van de inhoud van de opleiding en of deze bij je past.

Of meelopen

Ben je na al deze oriëntatiemogelijkheden nog steeds niet helemaal zeker van je keuze? Kom dan een dag meelopen. Je draait dan een dag mee met de lessen, bent onderdeel van projectgroepen en krijgt zo een goed indruk van wat de studie inhoudt. Kijk bij de opleiding van je keuze of en wanneer er meeloopdagen zijn.

Open dagen 2018

17 november 10.00 - 16.00

Open dagen 2019

20 januari 10.00 - 15.00
16 maart 10.00 - 14.00
Staat er geen open dag gepland? Kom dan op een later moment terug en houd onze Facebookpagina's in de gaten. Fontys organiseert diverse keren per jaar een open dag of avond.
Wil je meer informatie over het programma per opleiding? Kijk dan hier en kies voor de opleiding waar jij meer over wilt weten.