Open dagen

Open dag

Tijdens de open dag krijg je informatie over studeren bij Fontys. Je maakt kennis met docenten en je kunt uitgebreid de sfeer proeven. In een persoonlijk gesprek met een van onze docenten kun je vragen stellen en bespreken welke mogelijkheden de opleiding jou kan bieden. Voor alle opleidingen worden er voorlichtingen gegeven waardoor je een beter beeld krijgt van wat je tijdens je studie kan verwachten.

Naast het bezoeken van de voorlichtingen zijn er opleidingsgerelateerde themasessies, je neemt hier een kijkje in de praktijk want wat je hier ziet en leert ga je daadwerkelijk toepassen tijdens je studie. Daarnaast heb je op de EXPO de mogelijkheid om al je vragen over de opleiding aan docenten én studenten te stellen en krijg je in de 'studentenleven hoek' alles te weten over het studeren in Tilburg.

Bij de informatie- en studiekeuzecheck balie kun met al je praktische vragen terecht. Heb je een MBO achtergrond en wil je graag verder studeren, meld je dan bij de MBO balie en ontvang de juiste informatie over doorstroom mogelijkheden en inschrijven.

Bij de proefstudeerbalie kun je je direct inschrijven voor het volgen van proefstudeerdag. Tijdens de proefstudeerdagen volg je een aantal college's die je tijdens de studie ook krijgt. Je krijgt zo een nog beter beeld van de inhoud van de opleiding en of deze bij je past. Nu al aanmelden voor een proefstudeerdag? Dat kan via deze link.

Wil je meer informatie over het programma per opleiding? Kijk dan hier en kies voor de opleiding waar jij meer over wilt weten.