Proefstuderen

Proeven van het leven als student

Wil je graag ervaren hoe het is om bij ons te studeren? Kom een dagje proefstuderen en proef van het leven als student. Tijdens deze dag ontmoet je docenten, andere toekomstige studenten en volg je een aantal minicolleges. Dankzij deze colleges krijg je een goede indruk van het soort lessen die je tijdens de studie krijgt. Natuurlijk is er ook volop ruimte om vragen te stellen en kun je zo ontdekken of deze studie echt bij je past.

Aanmelden proefstudeerdag

Aanmelden voor een proefstuderdag doe je snel en makkelijk door bij de opleiding van jouw keuze op 'aanmelden' te klikken (zie onder). Staat er geen proefstudeerdag van jouw opleiding bij? Houdt de site dan in de gaten want we organiseren het hele jaar door proefstudeerdagen. Na het aanmelden ontvang je per mail een bevestiging van je aanmelding. Het exacte programma ontvang je op de dag zelf. Heb jij je aangemeld maar kan je toch niet komen? Geen probleem maar meld je wel even af via feht@fontys.nl.

Ben je een topsporter en heb je interesse in de Johan Cruyff Academy Tilburg? Dan mag jij aanmelden voor een proefstudeerdag van SPECO Sportmarketing.