Meelopen

Overtuig jezelf van je studiekeuze

Ben je na het volgen van een proefstudeerdag nog niet helemaal overtuigd van je studiekeuze? Dan is het mogelijk om een dag met een klas mee te lopen. Je volgt een echte schooldag en sluit aan bij de colleges of projectgroepen in een klas van de opleiding waar jij interesse in hebt. Tijdens hun lesdag werken de studenten regelmatig in projectgroepen. Jij dus ook. Dit geeft je een beeld van het gezamenlijk werken aan een project en het soort opdracht dat je tijdens de opleiding kunt verwachten.

Programma

Heb je je aangemeld en een bevestiging ontvangen? Meld je dan op de meeloopdag aan bij de informatiebalie in gebouw P4. Hier ontvang je het lesrooster en een bon voor de lunch.

Aanmelden

Hieronder vind je de eerstvolgende meeloopdagen. Kun je niet op een van onderstaande data of staat jouw opleiding er niet bij? Geen probleem: wij organiseren het hele jaar door meeloopdagen. Houd de website goed in de gaten voor nieuwe data. Heb jij je aangemeld maar kun je bij nader inzien niet? Meld je dan af via feht@fontys.nl. Op dit moment worden er geen meeloopdagen georganiseerd voor de opleiding SPECO Sportmarketing en Commerciƫle Economie Tilburg. Wil je toch meer van deze opleiding te weten komen, kom dan gerust een dagje proefstuderen.

Sfeerafbeelding Fontys
n