Alumnibijeenkomst Leraar Consumptieve Techniek

Sfeerafbeelding Fontys

Het is weer een tijd geleden dat we elkaar hebben gesproken tijdens een alumni-event van de Fontys opleiding Leraar Consumptieve Techniek. Het wordt dus hoog tijd om elkaar weer onder het genot van een hapje en drankje te ontmoeten. Op woensdag 25 april staat de volgende bijeenkomst gepland met als thema:

Gastvrij onderwijs

De toekomst is nu!

Een informatief evenement met onderwijsthema’s van de toekomst. Tijdens dit evenement maak je kennis met nieuwe inzichten betreffende: innovatie, duurzaamheid, gezondheid en educatie.

Studenten uit het derde leerjaar hebben de opdracht gekregen een event te organiseren. Ze hebben daarom een aantal gastsprekers uitgenodigd die deze bijeenkomst zullen spreken. Ook hebben deze studenten de opdracht gekregen vanuit het vak ‘Nieuw product ontwikkelen’ hun ideeën aan jullie te presenteren.

Het programma

16.00 – 17.00 uur: Inloop.
17.00 – 18.00 uur: Presentaties van onze gastsprekers.
18.00 – 20.00 uur: Elkaar bijpraten onder het genot van een hapje en een drankje.

Aanmelden

Klik op de volgende link. We vragen je een bijdrage te leveren voor deze avond ad €12,50.

We hopen, mede namens de studenten, dat je in de gelegenheid bent om de bijeenkomst te bezoeken en zien je aanmelding met belangstelling tegemoet.

De gastsprekers

Marc Raaijmakers
Directeur Hospitality & Catering
Koning Willem 1 College

Frank Janssen
Profielverantwoordelijke Lerarenopleiding Consumptieve Techniek

Onderwerp: Hybride onderwijs in het mbo en hbo
Hybride onderwijs krijgt steeds meer belangstelling in het beroepsonderwijs. Het Koning Willem 1 College in Den Bosch is dé innovator als het gaat om hybride onderwijs in het mbo. Ook het hbo zou zijn onderwijs op basis van dit gedachtegoed vorm moeten geven. Het college van bestuur van Fontys ondersteunt dit gedachtegoed. Daarom is de lerarenopleiding consumptieve techniek dit jaar begonnen met het ontwerpen van haar onderwijs volgens het hybride gedachtegoed.

Jos van Delft
Manager Hutten Catering

Wouter Kruizinga
Medewerker Hutten Catering en student PTH CT

Onderwerp: Inclusiviteit
Een kort, krachtig verhaal over hoe een inclusief ondernemer werkgelegenheid biedt aan werkzoekenden met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt. Het is een onderwerp waar onze toekomstige leerlingen steeds meer mee te maken krijgen; wellicht als toekomstig werkgever of als collega. Hoe kun je als docent dit onderwerp verwerken in je lessen?

Waar?

Campus Rachelsmolen
Gebouw R5
Rachelsmolen 1
5612 MA Eindhoven

Wanneer?

25 april 2018
16.00 - 20.00 uur

Nog een vraag?

Neem contact op met Frank Janssen via f.janssen@fontys.nl!

Aanmelden