Technische Bedrijfskunde: Share

Share is de plaats waar oud-studenten van Fontys Technische Bedrijfskunde hun ervaringen, kennis en inzichten delen. Het netwerk waarin jong en oud dynamisch doorleert, maar ook gezellig met elkaar samenkomt. Share is een vereniging die aan het einde van 2003 in het leven is geroepen door en voor oud-studenten van zowel de voltijd als de deeltijd opleiding Technische Bedrijfskunde Eindhoven.

Deze vereniging heeft als doel de in haar vereniging aanwezige kennis en ervaring te bundelen tot een solide bedrijfskundig netwerk. Een netwerk dat de leden van Share een zakelijke voorsprong biedt op niet-leden. Ook de activiteiten die Share organiseert dragen bij tot het vergroten van die kennis over ons vak. De informele sfeer tijdens de bijeenkomsten draagt zorg voor de hechte band tussen de leden en helpt bij het uitbreiden van het zakelijk netwerk. Dit alles gebeurt in een gezellige omgeving, zoals de leden die nog kennen uit hun studententijd.

Nevendoelstelling van Share is dat wij oud-studenten op een informele manier wil laten kennisnemen van de ontwikkelingen in de bedrijfskunde, als aanvulling op de studie Technische Bedrijfskunde. U kunt hierbij onder andere denken aan excursies en lezingen met bekende namen uit de bedrijfskundige praktijk. In het verlengde van de opleiding zorgt Share er voor dat afgestudeerden van de opleiding ook na de studie nog met elkaar in contact blijven.

Communicatie over Share gaat via onze LinkedIn-groep. Wordt dus lid van onze groep en ontvang alle informatie via LinkedIn. Hier zie je ook wie nog meer lid is van Share.

Heb je idee├źn over andere activiteiten voor Share? Neem dan gerust een keer contact op met het bestuur via share@fontys.nl.

Sfeerafbeelding Fontys
Share biedt haar leden vele voordelen en zij groeit uit tot een van de belangrijkste netwerken in de dynamische wereld van de Technische Bedrijfskunde!