BG Talent Day

BG Talent Day 2018

Wat en wanneer?

De BG Talent Day is hèt jaarlijks terugkerende netwerkevenement van Fontys Hogeschool Bedrijfsmanagement, Educatie en Techniek (FH BEnT) en vindt jaarlijks plaats op onze leslocatie in Eindhoven.

Talent van de toekomst!

Bedrijven geven aan dat de BG Talent Day bijdraagt aan het vinden van jong (technisch) talent voor de toekomst. Er wordt aangegeven dat onze studenten een goede ervaring achterlaten bij bedrijven en dat ze de technische kennis van deze studenten goed kunnen gebruiken om te blijven innoveren.

Voor welke studenten?

Voor de studenten van het instituut Fontys Hogeschool Bedrijfsmanagement, Educatie en Techniek. Daarbij ligt de focus op onze tweede-, derde- en vierdejaars voltijd studenten. U kunt studenten verwachten van de volgende opleidingen:

Doel voor studenten

Op een laagdrempelige manier in contact komen met relevante bedrijven op een inspirerende dag met sprekers, een bedrijvenmarkt, workshops en afsluitend een netwerkborrel! Studenten geven aan dat de BG Talent Day bijdraagt aan het vinden van o.a. de juiste stage- of afstudeerplek.

Sfeerafbeelding Fontys

BG Talent Day 2017

Ook iets voor uw bedrijf?

De zesde editie van de BG Talent Day zal in 2019 plaatsvinden op woensdag 27 november. In het voorjaar begint een nieuwe studentorganisatie met de voorbereidingen. Wilt u graag deelnemen? Stuur ons een mailtje en we houden u op de hoogte!

Mail de organisatie