BG Talent Day

Wat en wanneer?

De BG Talent Day is hèt jaarlijks terugkerende netwerkevenement van Fontys Hogeschool Bedrijfsmanagement, Educatie en Techniek (FH BEnT) en vindt in 2017 plaats op 22 november in het Fontys gebouw R1, Eindhoven.

Talent van de toekomst!

Bedrijven geven aan dat de BG Talent Day bijdraagt aan het vinden van jong (technisch) talent voor de toekomst. Er wordt aangegeven dat onze studenten een goede ervaring achterlaten bij bedrijven en dat ze de technische kennis van deze studenten goed kunnen gebruiken om te blijven innoveren.

BG Talent Day 2016

Voor welke studenten?

Voor de studenten van het instituut Fontys Hogeschool Bedrijfsmanagement, Educatie en Techniek. Daarbij ligt de focus op onze tweede-, derde- en vierdejaars voltijd studenten. U kunt studenten verwachten van de volgende opleidingen:

Doel voor studenten

Op een laagdrempelige manier in contact komen met relevante bedrijven op een inspirerende dag met sprekers, een bedrijvenmarkt, workshops en afsluitend een netwerkborrel! Studenten geven aan dat de BG Talent Day bijdraagt aan het vinden van o.a. de juiste stage- of afstudeerplek.

Ook iets voor uw bedrijf?

We kijken graag samen met u of uw bedrijf past in de visie van de BG Talent Day. Mocht dit zo zijn, bent u vrij om uw stand op een geheel eigen wijze in te richten. Zo kunt u uw bedrijf tijdens de bedrijvenmarkt op een unieke manier aan onze studenten presenteren.

Let op: Detacheringsbureau's!

Door de grote toestroom van aanmeldingen kunnen wij helaas geen detacheringsbureau's meer plaatsen op de BG Talent Day.

BG Talent Day 2015