BG Talent Day

Wat en wanneer?

De BG Talent Day is hèt jaarlijks terugkerende netwerkevenement van Fontys Hogeschool Bedrijfsmanagement, Educatie en Techniek (FH BEnT) en vindt in 2017 plaats op 22 november in het Fontys gebouw R1, Eindhoven.

Met o.a. de volgende bedrijven:

Talent van de toekomst!

Bedrijven geven aan dat de BG Talent Day bijdraagt aan het vinden van jong (technisch) talent voor de toekomst. Er wordt aangegeven dat onze studenten een goede ervaring achterlaten bij bedrijven en dat ze de technische kennis van deze studenten goed kunnen gebruiken om te blijven innoveren.

BG Talent Day 2016

Voor welke studenten?

Voor de studenten van het instituut Fontys Hogeschool Bedrijfsmanagement, Educatie en Techniek. Daarbij ligt de focus op onze tweede-, derde- en vierdejaars voltijd studenten. U kunt studenten verwachten van de volgende opleidingen:

Doel voor studenten

Op een laagdrempelige manier in contact komen met relevante bedrijven op een inspirerende dag met sprekers, een bedrijvenmarkt, workshops en afsluitend een netwerkborrel! Studenten geven aan dat de BG Talent Day bijdraagt aan het vinden van o.a. de juiste stage- of afstudeerplek.

Ook iets voor uw bedrijf?

Er zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar voor bedrijven die in 2017 nog willen deelnemen. Heeft u interesse om een stand te bemannen of een workshop te geven tijdens de editie van 2018? Schroom dan niet om alvast contact met ons op te nemen!

BG Talent Day 2015