BG Talent Day

BG Talent Day 2017

Wat en wanneer?

De BG Talent Day is hèt jaarlijks terugkerende netwerkevenement van Fontys Hogeschool Bedrijfsmanagement, Educatie en Techniek (FH BEnT) en vindt in november 2018 weer plaats in het Fontys gebouw R1, Eindhoven.

Met in 2017 o.a. de volgende bedrijven:

Talent van de toekomst!

Bedrijven geven aan dat de BG Talent Day bijdraagt aan het vinden van jong (technisch) talent voor de toekomst. Er wordt aangegeven dat onze studenten een goede ervaring achterlaten bij bedrijven en dat ze de technische kennis van deze studenten goed kunnen gebruiken om te blijven innoveren.

Voor welke studenten?

Voor de studenten van het instituut Fontys Hogeschool Bedrijfsmanagement, Educatie en Techniek. Daarbij ligt de focus op onze tweede-, derde- en vierdejaars voltijd studenten. U kunt studenten verwachten van de volgende opleidingen:

Doel voor studenten

Op een laagdrempelige manier in contact komen met relevante bedrijven op een inspirerende dag met sprekers, een bedrijvenmarkt, workshops en afsluitend een netwerkborrel! Studenten geven aan dat de BG Talent Day bijdraagt aan het vinden van o.a. de juiste stage- of afstudeerplek.

BG Talent Day 2016

Ook iets voor uw bedrijf?

Heeft u interesse om een stand te bemannen of een workshop te geven tijdens de editie van november 2018? Schroom dan niet om alvast contact met ons op te nemen! Wanneer de datum bekend is zullen we contact met u opnemen.