Fontys BEnT is Trots

Bekijk nu de trailer!

Binnen ons instituut bouwen we elke dag weer aan beter onderwijs. Al onze medewerkers werken met passie en plezier aan verschillende projecten om hieraan bij te dragen. Een aantal van deze inspirerende verhalen willen we graag met je delen.

Sfeerafbeelding Fontys

United Brains

Het versterken van de relatie tussen het onderwijs en bedrijfsleven voor een optimale samenwerking, mede dankzij United Brains!

Gezondheid & Vitaliteit

De beste ideeën ontstaan wanneer je lekker in je vel zit! We organiseren activiteiten voor onze medewerkers om hun lichamelijke en mentale gezondheid te ondersteunen. Dit draagt ook bij aan onze teamspirit.

Zakelijke Dienstverlening

Dichtbij de fabrikant staan, zorgt ervoor dat we direct toegang hebben tot de nieuwste kennis en producten uit het werkveld. Dit draagt bij aan het structureel verbeteren van onze lesprogramma's.

Interactieve hoorcolleges

Door het in gebruik nemen van verschillende mobiele devices maakt Mohammed Tahtali zijn hoorcolleges interactiever voor studenten Technische Bedrijfskunde.

FEC bij- en nascholing

Het Fontys Educatief Centrum biedt vernieuwde scholingstrajecten aan met actuele kennis voor onderwijsprofessionals binnen het (v)mbo.

Herontwerp TB/BMKB deeltijd

Samen met collega's, het werkveld en studenten wordt de toekomstbestendige deeltijdopleiding van Technische Bedrijfskunde en Bedrijfsmanagement MKB ontworpen.

Studentondernemersregeling

Met de Studentondernemersregeling stimuleren we studenten het maximale uit zichzelf te halen bij het marktrijp maken van hun idee of product, het ontwikkelen en groeien van zowel hun onderneming als hun ondernemende gedrag.

Lerarenopleiding Consumptieve Techniek

Door connecties te benutten en ècht groter te denken maak je elkaar en je opleiding rijker. We zoeken niet alleen binnen Fontys naar kennis en inspiratie, maar kijken ook graag buiten de deuren naar het werkveld!

Brancheweek Automotive Management

Tijdens de brancheweken van Automotive Management (in samenwerking met Zakelijke Dienstverlening) ontwikkelen studenten specifieke technische kennis binnen hun vakgebied.

BG Talent Day

Dit jaarlijks terugkerende evenement wordt georganiseerd om studenten en het bedrijfsleven op een laagdrempelige manier met elkaar in contact te brengen.

Brancheweek Bedrijfsmanagement MKB

De brancheweken van BMKB bieden de unieke gelegenheid om een kijkje achter de schermen te nemen bij verschillende bedrijven in de regio. Professionals delen hun ervaringen en helpen zo studenten bij het vormen van hun carrièrepad.