Fontys Educatief Centrum (beroeps)onderwijs & bedrijfsleven

image1323420704022124134.jpg

FEC staat voor Fontys Educatief Centrum (beroeps)onderwijs & bedrijfsleven. Het centrum biedt opleidingen, professionaliseringstrajecten, maatwerktrajecten en afzondelijke trainingen voor onderwijsgevende professionals die werkzaam zijn op het niveau van (v)mbo tot hbo. Daarbij zijn innovatie, onderzoek en advies belangrijke speerpunten binnen het FEC.

Professionaliseren van het onderwijs is wat het FEC* doet!

Ook studenten zijn gedurende en direct na hun studie van harte welkom bij het FEC! Vind je het leuk om je technische kennis tijdens je opleiding te leren delen met anderen? Volg dan de minor ‘Opleider en begeleider in Techniek’.

Heb je inmiddels je hbo-bacheloropleiding afgerond, maar wil je je verder ontwikkelen op het gebied van bedrijfskunde, marketing, verander-, supply chain- of human resource management. Dan kun je binnen het aanbod van het FEC kiezen voor de opleiding Master of Science in Management.

FEC opereert binnen en voor Fontys T&I en is organisatorisch ondergebracht bij Fontys Hogeschool Bedrijfsmanagement, Educatie en Techniek (BEnT). FEC onderneemt activiteiten voor zowel medewerkers als voor studenten binnen T&I.

Ontdek wat het FEC je kan bieden en neem vooral contact op over specifieke vragen via fec@fontys.nl of 08850 78599.

Klik hier voor meer informatie over het FEC.