Reünie NLO/PTH-Elektrotechniek op 24 maart 2017

Terugkijken met foto's en films

We kijken met veel plezier terug op een heel gezellige middag! Bijna 200 alumni en oud-medewerkers namen op 24 maart jl. deel aan deze reünie.

De foto's zijn via de Facebookpagina van Fontys PTH terug te vinden. Heb je geen Facebook? Bekijk ze dan via deze link!

Heb je nog vragen over deze reünie? Neem dan onder vermelding van 'Reünie PTH' contact op via ltb@fontys.nl.

Het gaat jullie goed!

Reünie op vrijdagmiddag 24 maart 2017
voor de studierichting Elektrotechniek

Bij een afscheid worden herinneringen geboren. Een reünie is een mooie gelegenheid om die herinneringen op te halen. Daarom organiseerde de Pedagogisch Technische Hogeschool (PTH) Eindhoven voor alle oud-medewerkers, voormalige docenten en studenten een gezellige middag met lezingen en tijd om bij te praten.

13.00 - 14.00 uur : Inloop met koffie en thee
14.00 - 14.10 uur : Ontvangst gasten in de Aula door Mari van de Ven
: Welkomstwoord door Gerard Lenssen - Directeur FH BEnT en PTH
14.10 - 14.30 uur : Lezing over 'circulaire carrières' - Pauline Klijn, Opleidingsmanager PTH