Talent Day

Talent Day 2020 is afgelast

In verband met de gevolgen van het corona-virus hebben wij helaas moeten besluiten om de Talent Day niet door te laten gaan. Dit is uitstel: Wij hopen volgend jaar gewoon weer door te gaan met deze waardevolle dag voor onze studenten en het bedrijfsleven. Laat vooral uw gegevens achter door een mailtje te sturen als u interesse heeft om deel te nemen aan de eerstvolgende editie! Dan houden wij u op de hoogte.

Mail de organisatie

Wat en wanneer?

De Talent Day is hèt jaarlijks terugkerende netwerkevenement van Fontys Hogeschool Bedrijfsmanagement, Educatie en Techniek (FH BEnT) en Fontys Hogeschool Engineering. De Talent Day vindt jaarlijks plaats in het Fontys-gebouw Nexus op het TU/e-terrein in Eindhoven.

Talent van de toekomst!

Bedrijven geven aan dat de Talent Day bijdraagt aan het vinden van jong (technisch) talent voor de toekomst. Er wordt aangegeven dat onze studenten een goede ervaring achterlaten bij bedrijven en dat ze de technische kennis van deze studenten goed kunnen gebruiken om te blijven innoveren.

Voor welke studenten?

Door en voor de studenten van het instituut Fontys Hogeschool Bedrijfsmanagement, Educatie en Techniek en Fontys Hogeschool Engineering. Daarbij ligt de focus op onze tweede-, derde- en vierdejaars voltijd studenten. U kunt studenten verwachten van de volgende opleidingen:

Talent Day impressie

Wegens het niet accepteren van de cookies is de youtube video niet zichtbaar.

Doel voor studenten

Op een laagdrempelige manier in contact komen met relevante bedrijven op een inspirerende dag met sprekers, een bedrijvenmarkt, workshops en afsluitend een netwerkborrel! Studenten geven aan dat de Talent Day bijdraagt aan het vinden van o.a. de juiste stage- of afstudeerplek.

Sfeerafbeelding Fontys

Talent Day impressie

Wegens het niet accepteren van de cookies is de youtube video niet zichtbaar.

Locatie Talent Day: Fontys Nexus

Rondom 1, Eindhoven

Locatiekaart op adres: Rondom 1, Eindhoven