Talent Day

Talent Day 2018

Wat en wanneer?

De Talent Day is hèt jaarlijks terugkerende netwerkevenement van Fontys Hogeschool Bedrijfsmanagement, Educatie en Techniek (FH BEnT), Fontys Hogeschool Engineering en Fontys Hogeschool Toegepaste Natuurwetenschappen. De Talent Day vindt jaarlijks plaats op onze leslocatie in Eindhoven, vanaf 2019 aan de Rondom (TU-terrein te Eindhoven).

Talent van de toekomst!

Bedrijven geven aan dat de Talent Day bijdraagt aan het vinden van jong (technisch) talent voor de toekomst. Er wordt aangegeven dat onze studenten een goede ervaring achterlaten bij bedrijven en dat ze de technische kennis van deze studenten goed kunnen gebruiken om te blijven innoveren.

Doel voor studenten

Op een laagdrempelige manier in contact komen met relevante bedrijven op een inspirerende dag met sprekers, een bedrijvenmarkt, workshops en afsluitend een netwerkborrel! Studenten geven aan dat de Talent Day bijdraagt aan het vinden van o.a. de juiste stage- of afstudeerplek.

Sfeerafbeelding Fontys

Talent Day 2017

Ook iets voor uw bedrijf?

De zesde editie van de Talent Day zal plaatsvinden op woensdag 27 november 2019 op de nieuwe locatie, namelijk de Rondom (TU-terrein te Eindhoven). Sinds het voorjaar is een nieuwe studentorganisatie bezig met het plannen en verzorgen van deze dag.
De eerstkomende editie is al volgeboekt. Via de website en Facebookpagina kunt u op de hoogte blijven wanneer de volgende editie plaatsneemt.

Indien uw bedrijf meer informatie wil ontvangen of in contact wil komen met de organisatie van Talent Day kunt u contact opnemen via onderstaande button!

Mail de organisatie