Talent Day

Talent Day 2018

Wat en wanneer?

De Talent Day is hèt jaarlijks terugkerende netwerkevenement van Fontys Hogeschool Bedrijfsmanagement, Educatie en Techniek (FH BEnT), Fontys Hogeschool Engineering en Fontys Hogeschool Toegepaste Natuurwetenschappen. De Talent Day vindt jaarlijks plaats in het Fontys-gebouw Nexus op het TU/e-terrein in Eindhoven.

Talent van de toekomst!

Bedrijven geven aan dat de Talent Day bijdraagt aan het vinden van jong (technisch) talent voor de toekomst. Er wordt aangegeven dat onze studenten een goede ervaring achterlaten bij bedrijven en dat ze de technische kennis van deze studenten goed kunnen gebruiken om te blijven innoveren.

Ook iets voor uw bedrijf?

De zevende editie van de Talent Day zal plaatsvinden op woensdag 14 oktober 2020 in het Fontys-gebouw Nexus (TU-terrein te Eindhoven). Indien uw bedrijf meer informatie wil ontvangen of in contact wil komen met de organisatie van Talent Day kunt u contact opnemen via onderstaande link!

Mail de organisatie

Doel voor studenten

Op een laagdrempelige manier in contact komen met relevante bedrijven op een inspirerende dag met sprekers, een bedrijvenmarkt, workshops en afsluitend een netwerkborrel! Studenten geven aan dat de Talent Day bijdraagt aan het vinden van o.a. de juiste stage- of afstudeerplek.

Sfeerafbeelding Fontys

Locatie Talent Day: Fontys Nexus

Rondom 1, Eindhoven

Locatiekaart op adres: Rondom 1, Eindhoven