FHC Kickstart: 40 uur

Hey communicatiepro 2.0!

Daag jezelf uit en kickstart je toekomst! Tijdens dit vette event pak je samen met medestudenten een vraagstuk op van echte opdrachtgevers. Toffe organisaties die jullie hulp hard nodig hebben! Lekker voor je CV, maar nog beter voor jou als toekomstige communicatieprofessional. Samen met jouw team werk je 40 uur op een creatieve locatie, blaas je stoom af tijdens gezamenlijke activiteiten en ontmoet je inspirerende sprekers. En om jullie energieniveau op pijl te houden is er aan alles gedacht. Van ontbijt tot diner, tussendoortjes en energizers. Eten en drinken zijn inbegrepen!

Dus, 40 uur werken voor de lol?

Jazeker! Het doel is om in 40 uur iets supervets neer te zetten voor de opdrachtgever. Een resultaat waar jullie als team trots op zijn en die jullie ook echt terug zullen zien in de praktijk. Maar... Binnen die 40 uur is er natuurlijk ook ruimte voor een goede afsluiter van de dag, breng je de nacht door op school en doe je mee aan leuke activiteiten. Kortom, zie FHC Kickstarter als een mijlpaal van je carrière.

Hieronder vind je de aftermovie van '40 uur heldendaden!' Afgelopen juni werkten onze studenten, docenten en (jong) professionals uit het werkveld, 40 uur aan een stuk aan diverse cases voor de stad Eindhoven.

Aftermovie 40 uur heldendaden!

Wie en wanneer?

Wie?

Naast jou doen er nog 79 andere studenten mee uit alle leerjaren! Samen met 9 van hen vorm je een team en strijd je 40 uur voor het beste resultaat. Het leukste is als jullie met z’n alle de nacht doorbrengen op school, maar er mag natuurlijk ook in shifts gewerkt worden. Oja, er wordt ook een handvol docenten, oud-studenten en professionals uit het vak losgelaten.

Wanneer?

Start: 29 januari - 08.00 uur

Einde: 30 januari - 24:00 uur

Al veel van je medestudenten hebben zich aangemeld. Maar er zijn nog wat plekken over. Dit wil je toch niet missen?

Meld je aan via: 40uurwerken@fontys.nl

We zien je graag op 29 januari!

communicatieehv