Events voor bedrijven

Career Event: Meet Me At My Office

Binnen Fontys Hogeschool Economie en Communicatie (FHEC) volgen zo’n 5.000 studenten een hogere beroepsopleiding. Dat zijn allemaal studenten die binnen afzienbare tijd het werkveld gaan betreden. Daarom organiseren we voor de zevende keer het succesvolle Career Event: 25 november vindt ons evenement 'Meet Me At My Office' plaats, een evenement dat in het teken staat van netwerken en waarbij u kunt kennismaken met studenten die op zoek zijn naar een stage- of afstudeeropdracht.

Helaas vindt dit evenement dit jaar niet plaats op onze campus waar u de studenten écht kunt ontmoeten. Wegens de maatregelen en onzekerheden in de toekomst wat betreft het COVID-19 virus zijn we helaas genoodzaakt om het evenement dit jaar online te laten plaatsvinden. Ondanks de beperkingen hiervan blijft het een unieke kans om als organisatie in contact te komen met gemotiveerde en stagezoekende studenten.

Dit jaar zijn er studenten van de volgende opleidingen aanwezig op Meet Me At My Office-evenement: Communicatie (zowel Nederlands als Engelstalig), Accountancy, Finance & Control, Finance Tax and Advice, Commerciële Economie, Ondernemerschap & Retail Management en International Business (zowel Nederlands als Engelstalig).

Programma

Het evenement zal duren van 14.00 tot 17.00 uur. Hierin krijgen deelnemende organisaties twee rondes de tijd om zichzelf te presenteren aan studenten. Iedere ronde duurt een half uur en ziet er als volgt uit:

• Een organisatie krijgt een kwartier de tijd om zichzelf te presenteren tegenover de studenten in een ingerichte MS-teamsruimte. De invulling hiervan is naar keuze van de organisatie.
  • Hierna is een kwartier de tijd voor interactie tussen de student en de organisatie in dezelfde MS-teamsruimte. Hierbij is ruimte voor uitloop.

Deelname aan 'Meet Me At My Office' is geheel gratis. U heeft tot 16 november de tijd om uw aan te melden voor 'Meet Me At My Office': Klik hieronder om uw organisatie aan te melden.