Lector René Matthijsse

Lector René Matthijsse

Tijdens mijn werk ben ik academisch gepromoveerd in Technische Bedrijfskunde, in het bijzonder op het gebied van keteninformatiemanagement en informatie-infrastructuur op de TU Eindhoven. Voor één dag in de week ben ik verbonden aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, waar ik IT Auditing doceer en als hoofddocent verantwoordelijk ben voor de kwaliteitszorg en coördinatie van alle thesis onderzoek binnen deze postgraduate opleiding.

De rest van de week ben ik verbonden aan Fontys Hogeschool Financieel Management waar ik in juni 2015 begonnen ben als lector. Het is leerzaam om samen met studenten en docenten theorie en praktijk in een concrete praktijksituatie bij elkaar te brengen.

Sfeerafbeelding Fontys

René Matthijsse

E: r.matthijsse@fontys.nl
T: 08850 74394

Sfeerafbeelding Fontys

Mijn loopbaan ben ik begonnen in de ICT en vervolgens bij KPN terecht gekomen, zowel in Nederland als in het buitenland. De tijd van razendsnelle innovatie in bedrijfsvoering en technologie heb ik mogen meemaken en wellicht gebeurt dit nu nog sneller. Geleidelijk ben ik overgestapt naar de wereld van advies dienstverlening, merendeels bij Capgemini en KPMG.