De Lage Landen

DLL is een dochteronderneming van Rabobank en al bijna 50 jaar dé specialist in zakelijke financieringsoplossingen, voornamelijk lease. Met onze aanwezigheid in meer dan 30 landen, zijn we uitgegroeid tot een van grootste leasemaatschappijen wereldwijd. DLL heeft ongeveer 5000 medewerkers, waarvan er 600 werkzaam zijn in ons hoofdkantoor in Eindhoven.

Wij zijn gespecialiseerd in vendor finance, onze core business. Door lease in samenwerking met fabrikanten, dealers en distributeurs aan te bieden, draagt DLL bij aan de groei van haar partners. En ondersteunen we bedrijven en ondernemers bij het waarmaken van hun zakelijke ambities.

We zijn actief in bijna alle sectoren, namelijk: agri, food, gezondheidszorg, clean technology, bouw, transport, industrie en technologie. Met een klantgerichte aanpak, hebben we per sector enorm veel kennis opgebouwd. Deze kennis combineren we met de kennis van onze partners. Daarom heeft DLL duurzame oplossingen voor de hele levenscyclus van bedrijfsmiddelen en apparatuur. Denk hierbij aan: retail finance, commercial finance en financiering van gebruikte apparatuur. 

Door innovatie en het continu verbeteren van onze digitale oplossingen, bieden we onze partners steeds meer gemak en snelheid. Mensen zijn hierin ons belangrijkste kapitaal. DLL moedigt haar members dan ook aan om zich te blijven ontwikkelen. Niet alleen met het oog op een carrière, maar ook als mens. In een open, ondernemende en uitdagende omgeving.

Daarnaast zijn we ervan overtuigd dat ons werk meer inhoudt dan alleen zakendoen. Onze DLL members mogen zich 2 dagen per jaar inzetten als vrijwilliger voor de samenleving waarin zij leven en werken.

Meer weten? Kijk ook eens op www.dllgroup.com.

Sfeerafbeelding Fontys