Fagro

Fagro
Dé interim organisatie op het gebied van finance & control. Fagro is toonaangevend en staat bekend om haar belofte “improving your performance”. Deze belofte is het vertrekpunt voor onze dienstverlening aan onze opdrachtgevers en voor de ontwikkeling van onze professionals. De Fagro waarden Koploper, Lef en Sympathiek geven ons hierbij richting. Zo levert Fagro al sinds 1994 haar bijdrage, ieder jaar weer. Momenteel hebben we ruim 200 professionals in vaste dienst op minimaal Hbo niveau. Zij zijn vanuit de vestigingen Arnhem, Eindhoven en Maastricht-Airport actief voor en bij opdrachtgevers uit diverse sectoren, zowel privaat als publiek.

Onze dienstverlening
Fagro biedt dé interim-oplossing waar jij als organisatie naar op zoek bent. Onze inzet varieert van tijdelijke financieel-administratieve ondersteuning tot en met financieel management en directievoering.

Als starter kun je dan denken aan rollen zoals: crediteuren- of debiteurenadministratie, financieel analist of assistent controller.

De Fagro Academy
Onze professionals zijn ons kapitaal. Fagro staat bekend om haar goede professionals en is koploper in het vinden van talent en in het faciliteren van hun ontwikkeling. De Fagro Academy stimuleert, organiseert en faciliteert kennisontwikkeling, kennisdeling en kennisborging. Jaarlijks verzorgen we zo’n 25 verschillende workshops, trainingen en opleidingen voor onze consultants. Op deze wijze bieden we onze professionals de kans om hun competenties verder te ontwikkelen. Dit bevordert persoonlijke groei en draagt bij aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarnaast organiseren we ook kennisevents voor onze relaties op diverse gebieden. Op deze manier bieden we iedereen de mogelijkheid om workshops en trainingen te volgen en zo de kennis bij te spijkeren.

Nieuwsgierig?

Kijk dan eens op onze website www.fagro.nl

Sfeerafbeelding Fontys