Fontys Consultanty

Fontys Consultanty

 Wie zijn wij?
Fontys Consultancy vormt de brug tussen Fontys studenten en de High Tech Campus. Bij Fontys Consultancy helpen studenten van verschillende opleidingen binnen Fontys verschillende startups op de slimste vierkante meter van Europa met korte of lange opdrachten op het gebied van marktonderzoek, communicatie, financieel budgetteren, business-gerelateerde en vele andere soort activiteiten, vraagstukken en projecten. Met de werkzaamheden die de studenten verrichten ondersteunen ze nieuwe ondernemingen en ontwikkelen ze hun eigen vaardigheden en interesses verder.

Fontys Consultancy geeft studenten de kans om zichzelf te ontwikkelen in zijn/haar werkveld door middel van praktijkgerichte ervaring binnen een startup omgeving van de High Tech Campus. Fontys Consultancy biedt hierbij een fulltime werkplaats en de handvaten aan de student om hun avontuur te starten binnen de High Tech Campus.

Een groot netwerk opbouwen
De student bouwt binnen de High Tech Campus een breed netwerk op. Student Shokhan Masifi koos zo ook voor een stage als consultant bij Fontys Consultancy. “Het sprak me aan om te werken met verschillende bedrijven. Soms gaat het om grotere bedrijven die al internationaal werken en soms zijn het net beginnende startups. Dat maakt het zo leuk”, vertelt Masifi. “Alle contacten die we opdoen bij verschillende bedrijven kunnen nu en in de toekomst heel nuttig zijn.”

Door middel van netwerken komen multi-gedisciplineerde studenten in contacten met de startups op de High Tech Campus. Hierbij is het doel om de student zichzelf te laten ontwikkelen tot een well-rounded professional met leiderschapskwaliteiten consultatie vaardigheden binnen zijn/haar beroepenveld.

Fontys Consultancy, meer weten?
Wij zijn altijd op zoek naar studenten vanuit verschillende studierichtingen en vakgebieden om het team te versterken. Heb je interesse of wil je weten of Fontys Consultancy iets jou is? Stuur dan gerust een mail naar fontysconsultancy@fontys.nl.

Sfeerafbeelding Fontys