Meewerkstage Shopper Marketing

Stage lopen bij het grootste snacking bedrijf ter wereld met bekende Koek en Chocolade merken zoals Oreo en Milka? Dit is je kans!

Ben je een energieke en ambitieuze student met affiniteit voor de FMCG branche en houd je van aanpakken? Volg je momenteel een commerciële opleiding en ben je op korte termijn voor minimaal 5 maanden beschikbaar? Dan is deze stage bij Mondelez in Oosterhout met fantastische snacking merken iets voor jou.

De Trade Marketing afdeling bij Mondelez bestaat uit Shopper Marketing, Category Management, en Business Development. Als Shopper Marketeer ben je de schakel tussen marketing en sales, en ben je verantwoordelijk voor de doorvertaling van nationale marketingplannen naar tailor made initiatieven voor verschillende klanten. Als Assistant Shopper Marketeer zorg je voor mooie en leuke merkpresentaties op winkelvloer. Denk hierbij aan schapaankleding van Milka of het laten proeven van Oreo koekjes aan consumenten bij bekende supermarktketens. Ook werk je nauw samen met de buitendienst, zij implementeren immers jouw toffe plannen op de winkelvoer. Daarnaast werk je aan impactvolle advertenties voor magazines van onze klanten. Natuurlijk moet alles goed geëvalueerd worden, zodat alle budgetten zo effectief mogelijk ingezet worden. Je zult daarom ook je bijdrage leveren aan diverse analyses.

Deze meewerkstage is een ideale gelegenheid om kennis te maken met het vakgebied Shopper Marketing, waarbij je jouw creatieve en analytische vaardigheden ten volle kan benutten. Je zult leren hoe je shoppergedrag vertaalt naar een optimale inzet van marketing tools op de winkelvloer, en middels je creativiteit zorg je ervoor dat alle instore communicatie er pefect uitziet. Daarnaast komen jouw  organisatorische vaardigheden erg van pas tijdens de actieve samenwerking met alle interne en externe stakeholders. Deze meewerkstage stage geeft je de unieke kans om te ervaren hoe het is om bij een groot FMCG bedrijf te werken en kennis te maken met de verschillende startersfuncties.

Binnen Mondelez hebben wij het sterke geloof dat persoonlijke groei leidt tot business groei. Wij bieden je dan ook de kans om middels persoonlijke begeleiding klaargestoomd te worden voor de start van jouw carrière.

Wat wij bieden:
Stagevergoeding van €400,- op basis van 38 uur
Unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij merken zoals Milka en Oreo
Reiskostenvergoeding indien je niet in het bezit bent van een studentenreisproduct
Meewerkstage met veel eigen projecten en verantwoordelijkheden
Persoonlijke begeleiding
En... Heel veel Chocolade en Koekjes

Wat wij vragen:
Je bent een enthousiaste student met minimaal HBO werk- en denkniveau
Je bent een echte teamspeler met affiniteit van FMCG en commercie
Je bent in staat om zelfstandig te werken en verantwoordelijkheid te nemen
Je hebt sterke organisatorische vaardigheden en kennis van Excel/Powerpoint
Je moedertaal is Nederlands en je spreekt en schrijft goed Engels
Je bent fulltime beschikbaar voor tenminste 5 maanden

Binnen Mondelez werken we in een internationale omgeving en het selectieproces zal dan ook voornamelijk in het Engels zijn.

Enthousiast om aan de slag te gaan? Stuur ons je CV en begeleidende brief in het Engels.