Meewerkstage Trade Marketing

Stage lopen bij het grootste snacking bedrijf ter wereld met bekende Koek en Chocolade merken zoals Oreo en Milka? Dit is je kans!

Ben je een energieke en ambitieuze student met affiniteit voor de FMCG branche en houd je van aanpakken? Volg je momenteel een commerciële opleiding en ben je op korte termijn voor minimaal 5 maanden beschikbaar? Dan is deze stage bij Mondelez in Oosterhout met fantastische snacking merken iets voor jou.

De Trade Marketing afdeling bij Mondelez bestaat uit Category Management, Shopper Marketing en Business Development. De afdeling adviseert klanten op basis van objectieve inzichten, hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan bekende supermarktketens en grote tankstations. De adviezen hebben betrekking op assortiment (opname en sanering van producten), presentatie (de manier waarop het schap is ingedeeld) en activatie. Als stagiair(e) Trade Marketing zul je met verschillende projecten en verantwoordelijkheden een impactvolle bijdrage leveren binnen dit commerciële team.

Deze meewerkstage is een ideale gelegenheid om kennis te maken met het vakgebied Category Management en om je analytische vaardigheden ten volle te benutten. Je zult leren hoe je effectief analyses maakt, data omzetten naar ‘actionable insights’, je Excel skills verbeteren, ervaring opdoen in het gebruik van Nielsen (verkoopdata) en JDA Space Planning (opmaken van schappenplannen). Daarnaast geeft deze stage je de unieke kans om te ervaren hoe het is om bij een groot FMCG bedrijf te werken en kennis te maken met de verschillende startersfuncties.

Binnen Mondelez hebben wij het sterke geloof dat persoonlijke groei leidt tot business groei. Wij bieden je dan ook de kans om middels persoonlijke begeleiding klaargestoomd te worden voor de start van jouw carrière.

Wat wij bieden:
Stagevergoeding van €400,- op basis van 38 uur
Unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij merken zoals Milka en Oreo
Reiskostenvergoeding indien je niet in het bezit bent van een studentenreisproduct
Meewerkstage met veel eigen projecten en verantwoordelijkheden
Persoonlijke begeleiding
En... Heel veel Chocolade en Koekjes J

Wat wij vragen:
Je bent een enthousiaste student met minimaal HBO werk- en denkniveau
Je bent een echte teamspeler met affiniteit van FMCG en commercie
Je bent in staat om zelfstandig te werken en verantwoordelijkheid te nemen
Je hebt sterke analytische vaardigheden en kennis van Excel
Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels
Je bent fulltime beschikbaar voor tenminste 5 maanden

Binnen Mondelez werken we in een internationale omgeving en het selectieproces zal dan ook voornamelijk in het Engels zijn.

Enthousiast om aan de slag te gaan? Stuur ons je CV en begeleidende brief in het Engels.