Veldsink Advies

Veldsink Advies is een familiebedrijf dat sinds 1979 klaarstaat voor haar relaties op het gebied van onafhankelijk financieel advies. We kiezen samen met onze relaties voor een langdurige vertrouwensrelatie. Door onze betrokkenheid, oprechtheid en het actief luisteren naar de persoon achter de klant schetsen wij waar de daadwerkelijke behoeftes liggen, leveren wij een meerwaarde ten aanzien van financiële oplossingen en organiseren wij financiële rust. Veldsink Advies geeft inzicht in de gelopen, huidige, en toekomstige financiële risico’s. Met deze risico’s in beeld creëren we oplossingen op het gebied van hypotheken, verzekeringen, pensioenen, betalen en sparen. Ons doel: het ontzorgen en beschermen van zowel privésituaties als zakelijke belangen.

Bij Veldsink Advies hebben we naast financieel adviseurs natuurlijk ook heel veel andere functies. Want Veldsink Advies is als voorloper op de Veldsink Groep, mede onderdeel van de keten-dienstverlening van advies (Veldsink Advies, NBG en Stopel), service provider (VCN Verzekeringen en VCN Hypotheekservice) en arbodienstverlening (Assist Verzuim). Veldsink Groep is namelijk ontstaan uit het ondernemerschap van Jan Veldsink. Het zelf willen bepalen zit daarom diep in ons Veldsink DNA. Met Veldsink Groep willen we een zelfbepalende rol spelen in de bedrijfskolom van de financiële en arbodienstverlening.

Is het werken bij ons familiebedrijf  een interessante (eerste) stap in jouw carrière?

Binnen ons familiebedrijf werken en ondernemen we intensief met elkaar samen. Op dit moment bestaan we uit meer dan 56 (advies-)kantoren en we blijven groeien. Die groei ontstaat door enorme gedrevenheid, inlevingsvermogen, loyaliteit en het feit dat iedere medewerker de kans krijgt zich optimaal te ontwikkelen. Het gaat er niet alleen om wat je kunt maar vooral om wat je bijdraagt aan onze organisatie. Ons DNA maakt wie wij zijn. Hoe wij, iedere dag weer, met onze klanten en met elkaar omgaan. We vinden het daarom belangrijk dat nieuwe collega’s bij ons passen.

Dus of je nu zoekt naar een (afstudeer)stageplaats, startersbaan of vervolgstap, we bekijken graag samen met jou of er leuke en interessante mogelijkheden voor je zijn!

Kijk gerust eens op onze website: www.veldsink.nl

Sfeerafbeelding Fontys