Studententeams

Ga jij naast je studie een extra uitdaging aan? Sluit je bij een van de studententeams van Fontys Hogeschool Engineering!

Bij een studententeam werk je samen met een gemotiveerde groep studenten aan gave projecten. Haal het beste in jezelf naar boven en leer vaardigheden die je tijdens en na je studie kunt toepassen. Bouw bijvoorbeeld mee aan een robot voor de FIRST Robotics Competition of werk aan de technologie achter een elektrische auto. Check welk studententeam het beste bij jou past!

NovaFAST

NovaFAST is een multidisciplinair studententeam met als doel om emissievrije mobiliteit mogelijk te maken. Het team is bezig met de ontwikkeling van een zonnewagen voor een Solar Challenge.

meer over novafast

T-Cycle

Studententeam T-Cycle heeft als doel om een zo licht en duurzaam mogelijk voertuig te ontwikkelen, aangedreven door mechanische energie, aangevuld met elektrische ondersteuning. Ze zoeken nieuwe leden! Misschien rijd je samen met het team binnenkort naar het einddoel in Stockholm?

meer over T-Cycle

RoboHub Eindhoven

RoboHub Eindhoven is een team van gemotiveerde studenten en (startende) professionals die meedoet aan de internationale Robocup@work competitie. Daarnaast helpen ze bedrijven met automatiseringsvraagstukken en slimme robotoplossingen.

meer over robohub

Team π

Robotics Team π is een roboticateam opgericht door enthousiaste en gemotiveerde Mechatronicastudenten.

meer over team π

Force Fusion

Force Fusion inspireert jongeren op het gebied van wetenschap en technologie. Zo bouwen ze samen met middelbare scholieren aan een robot voor de FIRST Robotics Competition.

meer over force fusion