Fontys Hogeschool Engineering: Automotive, Elektrotechniek, Mechatronica, Werktuigbouwkunde

Deeltijd en Associate degree Opleidingen

Studentenprojecten

Race-auto's, (zorg)robots en projecten te zien tijdens lichtfestival Glow. Onze studenten bedenken en bouwen het allemaal!

Team Rembrandts gehuldigd door gemeente Eindhoven

Wereldkampioen FIRST Robotics

Heavy Lifting Drone

Three students of the department Mechatronics and their teacher, Pavel Šamalík, have developed a drone that can transport goods.

Student Elektrotechniek over de opleiding

Contact

Bij vragen kun je contact opnemen met het bedrijfsbureau van Fontys Hogeschool Engineering

Studentenprojecten in samen werking met bedrijven en evenementen

Beste hightech bedrijven

Eindhoven = Brainport regio. Daarom werken we veel samen met grote hightech bedrijven, maar ook met bedrijven binnen het Midden-en Klein Bedrijf, zodat onze studenten interessante stages kunnen volgen, bestaande bedrijfsproblemen oplossen en daarnaast de geleerde theorie meteen in de praktijk toepassen.

Graduation ceremony at Evoluon

Niets missen?

Volg ons op social media!