Werken bij Engineering en Automotive

Werken bij Engineering of Automotive?

Wij zijn voortdurend op zoek naar bevlogen docenten voor onze teams Elektrotechniek, Mechatronica, Automotive en Werktuigbouwkunde.

Wil jij één van onze teams komen versterken?
Solliciteer dan en geef in je motivatie aan in welk team jouw talenten het beste ingezet kunnen worden.

Heb jij een passie voor techniek?

Bouw mee aan talent van de toekomst. Als docent binnen Fontys Hogeschool Engineering en Automotive ga je werken in een dynamische omgeving. Immers, de ontwikkelingen in de techniek gaan snel! Je gaat aan de slag om onze jonge technische talenten klaar te stomen voor hun volgende stap in de maatschappij. Dit doe je o.a. door het verzorgen van inspirerend onderwijs in verschillende vormen, het verrichten van onderzoek, het begeleiden van en deelnemen in projecten en studieloopbaanbegeleiding. Daarnaast lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van nieuw onderwijs. Het onderhouden van goede contacten met het bedrijfsleven is ook erg belangrijk.

Kortom: geen dag is hetzelfde! Kijk op :www.fontys.nl/vacatures

Meeteren%2C%20Duncan%20van.jpg

Docent Elektrotechniek: Duncan van Meeteren

FHE ( Engineering)biedt je een prettige werkomgeving met veel bewegingsvrijheid en eigen regelmogelijkheden. De studenten zijn heel enthousiast en geïnteresseerd. Het geeft een goed gevoel als je merkt dat je na afloop van een college de studenten echt iets geleerd hebt!
Ik ben nauw betrokken bij het onderwijs, er wordt echt naar je geluisterd.
Werken als docent is zeker geen 9 tot 5 baan maar geeft enorm veel voldoening!’